​БСП ще търсят обединение за пътя Мездра-Ботевград

​БСП ще търсят обединение за пътя Мездра-Ботевград БСП ще търси подкрепата на всички депутати от Врачанско за разширяването на пътя Мездра-Ботевград. Това стана ясно на пресконференция на новото ръководство на областната структура на столетницата във Врачанско.
За да се разшири пътят, първо ще пробват да говорят в рамките на добрия тон с депутатите и властимащите от региона, а ако не бъдат чути ще предприемат по-дръзки действия (блокиране на Е-79), сподели председателят на областната структура на левицата Иво Лилов. Изказването му бе съпроводено и с инициативност за по-скорошното изграждане на скоростния път между София и Видин. Към изказванията се включи и прессекретарят на червените Мирослав Павлов, който цитира черната статистика за станалите през последните 3 месеца катастрофи край Мездра, който били превърнали пътя в „отсечката на смъртта“. Той припомни, че през последните седмици на този участък са загинали трима млади мъже, а други 13 са били тежко ранени.
Оказва се, че преди да стигнат до крайни действия от областното ръководство ще почакат до около средата на следващата година, когато ще стане ясно дали ще има заложени средства в новия бюджет за ремонт на рисковия път.
Любопитен момент от брифинга на младите социалисти бе изказването на Мирослав Павлов, който определи младежката организация на левицата като много дейна, което веднага бе контрирано от присъстващите в залата журналисти. Част от тях заявиха, че от доста време не са виждали младежите на червените да правят нищо или да предприемат каквато и да е инициативност в града.
При първата си пресконференция новото ръководство направи още един гаф. То реши да честити 5000-ния брой на потъващия местен вестник „Конкурент“, които доказано мамят читателите си и пълнят страниците и сайта си с фалшиви новини. Подобно обвързване на партиина централа с регионална медия е недопустимо. Очакаква се по-опитните другари на обяснят на младите петлета, че основен принцип на БСП е да спазва еднаква дистанция от журналистите, за да не бъде обвинена в създаването на фалшиви идоли.
21.06.2017, 15:32 часа
1778 3
Коментари

иван

22.06.2017, 15:20 часа
Тия от коя психиатрия са излезли,комунистите съвсем го закършиха с тия невзрачни личности

Име

22.06.2017, 08:43 часа
Кам я Пръвановска?

Дон Кихот

21.06.2017, 16:11 часа
Коя е тази млада яребичка, която се е изходила с поздрава към Гошо Синдика? Корнелия знае ли какви лайна серат нейните нови надежди?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha