Трима шофьори са хванати в нарушения на пътя във Врачанско

Трима шофьори са хванати в нарушения на пътя във Врачанско Полицията е спипала трима шофьори в нарушения във Врачанско, съобщиха от областната дирекция на МВР.
Вчера във връзка с провеждане на  акция в село Елисейна служители на РУ- Мездра спират за проверка л.а. „УАЗ“ без регистрационни табели, управляван от 35-годишния К. И. от село Злидол. От извършена проверка станало ясно, че автомобилът е с прекратена регистрация .
По случая в районното управление в Мездра е образувано бързо производство.
Същия ден около 10 часа  в село Рогозен униформените спират за проверка лек автомобил „Опел Астра“, управляван от неправоспособния местен жител Д. К. на 47 години. Той управлява колата без шофьорска книжка, в едногодишен срок, след като е бил наказан по административен ред за управление на МПС без свидетелство за управление, с влязло в законна сила наказателно постановление. На водача е съставен пътен акт.  По случая в РУ- Козлодуй е образувано незабавно производство.
Минути по-късно в същото село ченгетата спират за проверка лек автомобил „Опел Астра“. При извършената проверка е установено, че табелата с посочения регистрационен номер е издадена за друго моторно превозно средство  от Лом, чиято регистрация е служебно прекратена  на 1.10.2006 година. По случая в районното управление в Козлодуй е образувано незабавно производство.
22.06.2017, 11:58 часа
1351 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha