Най-добрите ММА-ци пристигат във Враца

Най-добрите ММА-ци пристигат във Враца Най-добрите бойци от Европа пристигат тази събота във Враца, за да премерят сили по ММА в спортната зала на ППМГ. Зрелищните битки започват от 21 часа.
В мач за световната титла черногорецът Небойша Богданович се изправя срещу Теодор Николов. Високите дози адреналин за публиката ще гарантира и сблъсъкът между топ боеца от Хърватия- Хървое Мартич и нашия сънародник Живко Стоименов. За класата на чужденеца говори фактът, че той е подготвен от легендата на кикбокса и ММА в своята страна- Мирко Про Коп.
В третия интригуващ сблъсък на ринга Емил Захариев се изправя срещу Мамута в мач в тежка категория, който обикновено завършва с нокаут.
Световният и европейски шампион по граплинг Кристиян Попов от Враца ще се изправи в първия си професионален мач по ММА срещу Мартин Лабазано- шампион по ММА и граплинг на няколко международни лиги.
В програмата на гала- вечерта са включени 12 мача, които ще превърнат Враца в събота в европейска столица на смесените бойни изкуства.
22.06.2017, 15:18 часа
1706 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha