Див екшън! Бандити пребиха стопанин и нахлуха в дома му, той ги гони с пищов

Див екшън! Бандити пребиха стопанин и нахлуха в дома му, той ги гони с пищов Бандити нахлуха в частен дом, като пребиха от бой стопанина, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР. Той обаче извадил газов пистолет и прогонил натрапниците.
Случката се разиграла вчера към 21.30 часа в къща на улица „Стадиона“ в Лом. Група от трима мъже отишли в дома на 43-годипен жител на крайдунавското градче. Между тях избухнал лют скандал. В разгара на свадата „гостите“ се опитали да влязат в къщата,без позволението на домакина. Тримата започнали зверски да налагат стопанина на имота, за да проникнат в дома му.
Мъжът видял, че не може сам да се справи с озверелите нападатели. При самозащита той извадил личния си газов пистолет и произвел изстрел във въздуха. Едва тогава натрапниците се разбягали подплашени, а потърпевшият ломчанин подал сигнал в полицията.
Униформените, които се отзовали на мястото, направили оглед на жилището и взели показания от стопанина. След разследване те пипнали и наглите посетители. Това са 46-годишният С.А., 23-годишният А.Н. и Е Н. на 27 години. За изясняване на случая тримата са доведени в районното полицейско управление, където са им снети подробни сведения относно инцидента. В последствие те са задържани за срок от 24 часа, съобщиха от МВР.
23.06.2017, 09:50 часа
6480 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha