Удар на полицията! Разкриха пласьори на контрабанден тютюн във Врачанско

Удар на полицията! Разкриха пласьори на контрабанден тютюн във Врачанско Полицията е разкрила контрабандисти на тютюн във Врачанско, съобщиха то областната дирекция на МВР.
Вчера към 9 часа служители на полицейски участък „Дъбника” извършили проверка в частен дом в село Мраморен, собственост и обитаван от 67-годишнта В. Х. При проверката са намерени найлонови пликове с насипен тютюн без български акцизен бандерол с общо тегло около 4,800 кг. Уведомени са служители на Митница-Лом. В.Х. е била разпитана и освободена. По случая в РУ-Враца е образувана преписка.
По същото време е била извършена проверка в друг дом в същото село, обитаван от 36-годишната врачанка В. Т. При проверката са намерени 800 къса цигари без български акцизен бандерол и въздушна пушка без сериен номер и без документи. Уведомени са служители на Митница-Лом. Цигарите и пушката са предадени с протокол за доброволно предаване. В.Т. разпитана е освободена. По случая в РУ-Враца е образувана преписка.
Вчера около 10.30 часа служители полицията в Бяла Слатина и митничари от Лом са извършили проверка в село Търнава в дом, обитаван от Г. Д. на 32 години.  При проверката са намерени и иззети 40 къса цигари без български акцизен бандерол.
На Г.Д. е съставен акт по Закона за акцизните стоки от служителите на ТМУ-Лом.
Същият ден около 11.30 часа е била извършена проверка на лица в село Галиче за съхранение на акцизни стоки без български бандерол.
При извършената проверка на 4-ма души са намерени и иззети 400 къса цигари без български акцизен бандерол.
На лицата са съставени 4 акта по Закона за акцизните стоки от служителите на ТМУ-Лом.
Около 400 града ситно нарязан тютюн без български акцизен бандерол е бил намерен и в къща в село Лесура в сряда. Полицейска проверка е била извършена към 11 часа в къщата на П. М. – на 43 години от същото село. По случая в РУ-Враца е заведена преписка. Същата ще бъде изпратена на ТМУ-Лом за отношение.
23.06.2017, 10:08 часа
3404 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha