Вижте тазседмичният рекордьор по нагло паркиране във Враца

Вижте тазседмичният рекордьор по нагло паркиране във Враца Ясен е победителят в класацията на BulNews.bg за най-безумно паркиране. Тазседмичният призьор е шофьорът на стар „Мерцедес“, чиято наглост и/или некадърност чупят всички рекорди.
Възмутени минувачи изпратиха за рубриката ни „Ти, репортерът“ снимки на нарушителя. Кадрите са направени вчера по обяд до училище „Христо Ботев“ във Враца. На тях се вижда как возилото с плевенска регистрация е зарязано на натоварено кръстовище, върху съвсем прясно поставената маркировка зебра.
„Така ли се паркира в Плевен? И то до училище?!? Някои хора нямат никакви скрупули…“, коментират вбесени врачани.
Независимо дали шофьорът е местен жител или не, подобно потъпкване на правилата за движение е недопустимо навсякъде по света. Видимостта на шофьорите на кръстовището е ограничена, което поставя в риск пешеходците, голяма част от които са ученици.
„Трябва ли да се стигне до някоя трагедия, за да се научат шофьорите да не спират по подобен начин и отговорните институции да вземат мерки по санкционирането на нарушителите?“, питат се врачани.    
24.06.2017, 08:30 часа
3819 7
Коментари

ценко чоков

25.06.2017, 17:00 часа
ей бездомник ще те намерим у плевен ше ти отсечем зелката бе боклук!ще те дадем на прасетата ще те топим у газова камера ти гърмат ташаците ялови като пиратки хаха!майка ти ше еба в устата копиле ще те одерем като жаба ще те залеем с нафта ше гориш !

RA

24.06.2017, 20:29 часа
Не се пънете! Никой не му дреме! Там всек ден има по един така спрял! Гледам онзи ден един с лъскаво возило спря по подобен начин срещу ДСК, на плочките в центъра пък друг се бе намъдрил срещу ЦКБ, а и в двор на училище се бе паркирала една!

путио маринкин

24.06.2017, 17:02 часа
абе ескимос майка ти ше еба у пичката объсана ше те обезкостим!кой ти даде книжка да му откинем топките?ще те взривим с тротил копиле рак ше те спари по топките или путката пичи грип да те умори хаха тумбаци ще ви изколем с мачете олигофрени!

АВРАМ БАКАЛИНА

24.06.2017, 16:02 часа
Там ежедневно КАТ ще си изпълнят плана ако не ги мързи и се крият като мишки по цял ден. При наближаването на пазара от дясното платно е пълно с коли неправилно спрели и има предпоставка за катастрофи ежеминутно. Къде са хората от заспалия КАТ Враца

аз ям

24.06.2017, 11:22 часа
там всеки ден е така без изключение и всеки го знае.Тогава защо продължава това неграмотно паркиране.Разбирам че не може постоянно да има патрулка (малко са) но може да поставят камери на които постояно да записват номерата на нарушителите и глоби

аз ям

24.06.2017, 11:19 часа
Отправям едно предложение към репортерите на булнюс.Можете да идете в КАТ и да направите едно интервю за нелепото и абсурдно паркиране по улиците на Враца.Да засегнете въпроса за най-конфликните точки като това кръстовище при уцилище Ботев и пазара

...

24.06.2017, 10:57 часа
Не бе, той само за малко за баничка...Къде са тия мързеливи тъпаци от Кат?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha