Хаосът във Враца продължава: Въвежда се временна организация по "Крайречен" булевард

Хаосът във Враца продължава: Въвежда се временна организация по "Крайречен" булевард От 22 юни е отворен целият участък на бул. „Христо Ботев“ във Враца, по който бяха извършвани строително-ремонтни дейности, свързани с „Интегриран проект за Воден цикъл на град Враца“ – II фаза, съобщиха от община Враца.
Във връзка с продължаването на работата  по водния цикъл се налага въвеждането на временна организация на пътното движение по Крайречен булевард, която ще бъде въведена от 26.06.2017 г. – понеделник.
В този период, в лявото платно за движение, на  възловия булевард, ще бъдат извършвани строително-ремонтни дейности по канализационната мрежа в участъците:
- от кръстовището с ул. „Баба Йота “ до ул. „Георги Бенковски“;
- от кръстовището с ул. „Иван Вазов “ до ул. „Петропавловска“.
За осъществяване на пътното движение, дясното платно в посочените участъци ще се ползва двупосочно.
Фирмата - изпълнител на строително - монтажни и ремонтни дейности - „Понсстройинженеринг“ АД ще постави съответната вертикална сигнализация за организация на пътното движение.
За временната организация за безопасност на движението са уведомени: сектор „Пътна полиция“, Центъра за спешна медицинска помощ - Враца, Районна служба пожарна безопасност и защита на населението и Областно пътно управление.
Движението на моторни - превозни средства ще се нормализира незабавно след приключване на ремонтните дейности.
Община Враца се извинява за причиненото неудобство.
Телефон за информация относно предстоящите строително-ремонтни дейности в града:
Найден Николаев  – Ръководител СМР
0887548829
23.06.2017, 17:52 часа
4317 4
Коментари

бреййй

24.06.2017, 11:01 часа
Хр.Ботев я разкопаха мин. год. и година отлежаваше,сега я доразкопаха и пак трябва да отлежи год . ул. над кв.72 и тя седи буквално разорана и отлежава,крайречния 1 1/5 отлежава ,да не говорим за другите улици .те на това му се казва качество.

ухаа

24.06.2017, 10:16 часа
абе дебил , къде прочете асфалтиране , говорим за изкопни работи които ще продължат поне 2 седмици.

да, да, да- във Враца е пълно с алкохолици!!!

23.06.2017, 18:19 часа
Абре, 40 години този булевард не е асфалтиран основно! Сега един кмет реши да го направи и ти си против, пръдльо! Седи си в кочината, тръцкай задушливо и трай анти врачанино! Жалък и смешен си!

да

23.06.2017, 18:00 часа
то трябва да си голем идиот за да се движиш по т.н. булевард.кокорчо каза мин. година че април 2017 започва асфалтирането а то края на юни почва ровенето . браво кмете добре ровиш , баща ти не беше миньор а пияница
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha