Полицаи разпънаха от проверки трафикант на цигари и алкохол във Враца

Полицаи разпънаха от проверки трафикант на цигари и алкохол във Враца Трафикант на цигари и алкохол беше уличен в редица нарушения, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Враца.
Служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ са провели акция с цел предотвратяването и установяването на престъпления за времето от 16 до 21 часа вчера.
При извършената специализирана акция е спрян автомобил „Фиат Пунто“, шофиран от 62-годишен мъж. Шофьорът е врачанин и по данни на полицията, носи инициалите Д.К.
В колата на мъжа са открити 560 цигари и 20 литра алкохол без какъвто и да било акцизен бандерол. Алкохолът и цигарите не били опаковани и не е ясно дали са предназначени за продажба или за лична употреба. Икономическите полицаи не оставили мъжа да се размине, а го последвали в дома му, където проверките продължили. В жилището на врачанина е открито допълнително голямо количество цигари.
По случая са уведомени митничарите от Лом, а на 62-годишния трафикант са съставени 3 акта за установяване на административни нарушения по Закона за акцизите и данъчните складове. Нелегално притежаваната стока е иззета.
24.06.2017, 10:22 часа
3307 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha