Дилемата на деня! Изневяра ли е оралният секс /18+/

Дилемата на деня! Изневяра ли е оралният секс /18+/ Оралната любов – според някои хора, това бил пътят към сърцето на мъжа! Стига, разбира се, да се прави както трябва. Но дали фелациото влиза в категорията „любов“ или „сексуален акт“, това е въпрос, който е задаван много пъти, а отговорът му е доста разнопосочен. Според някои хора, фелациото е изневяра, според други - не. Първият въпрос, който ще бъде зададен на мъжа е, защо той ще иска „чужда“ жена да му прави фелацио, ако не е привлечен от нея.
Но ако е привлечен от нея, означава, че ще вложи някакви емоции и чувства, което може да се сметне за изневяра. Всеки човек, разсъждава по различен начин, но според проучване, когато мъжът зададе този въпрос на партньорката си, тя първосигнално не приема фелациото за изневяра, но впоследствие, се замисля и променя мнението си.
Интересно защо жените първоначално не приемат фелациото като изневяра, но си променят мнението впоследствие. Ако вече се е случило и сте обяснили, че не е имало нищо специално, просто физическо задоволяване, тя по-лесно ли ще приеме тази изневяра или за нея ще бъде равно на сексуален акт?
Отговорите на тези въпроси могат да бъдат различни и зависят както от характера и начина на мислене на жената, така и от спецификата на връзката между двамата партньори. 
24.06.2017, 12:14 часа
4032 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha