Когато имате смелост и желание: Какво е да правиш просто секс /18+/

Когато имате смелост и желание: Какво е да правиш просто секс /18+/ Сексът без любов също може да бъде много страстен, особено ако задоволява сексуалните желания. Случва се двама души да са сексуално привлечени един към друг, да консумират това привличане, но да нямат връзка помежду си, нито пък да планират да започват такава. Сексът на първа среща също обикновено не е правене на любов. Факт е обаче, че дори и в отношенията на дългогодишни партньори, има случаи, в които те просто правят секс, а не любов. Идеята е, че те просто искат да изживеят сексуално удоволствие, да задоволят нагона си, но без да влагат много време, усилия и емоция.
Все пак при тях нещата дори да не са много бурни, диви и вълнуващи, често са по-удовлетворяващи, защото те познават добре телата и предпочитанията си и знаят как да доставят максимално удоволствие на половинката си - бързо и ефикасно.
Правенето на любов по-често е със спокойно и бавно темпо, но то носи със себе си всичко, което доставя лудо удоволствие. Емоциите от своя страна засилват това удоволствие. Най-хубавото в правенето на любов е, че двамата партньори се чувстват удобно един с друг и са запознати с повечето си ходове. Няма никаква неловкост във въздуха, което си е перфектно. Няма и неудобни, акробатични пози. Обикновено любов се прави сред уютна, романтична атмосфера (например в леглото), а не на някакви странни и неудобни места, въпреки че те често вдигат адреналина. Освен това най-добрата поза за правене на любов си остава смирената мисионерска. Тя е най-чувствена и предразполага към най-голяма интимност, а и партньорите могат да се гледат в очите.
Просто секс можете да правите навсякъде - в заведението, в колата, под душа, на плажа, в офиса, в парка и изобщо, за където имате смелост и желание!
В началото на една връзка, силното сексуално привличане между двамата възпрепятства правенето на любов и обикновено влюбените имат нужда да правят луд, страстен секс. С течение на времето и със задълбочаването на чувствата си, двойката често заменя дивия секс с правене на любов или просто с наместване на хормоните. Партньорите започват умишлено да избягват сложните експерименти в леглото, които макар и забавни, често не успяват да ги доведат до връхната точка.
24.06.2017, 13:44 часа
2199 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha