Николай Банев: 50 мутри са нахлули днес в "Каваците"! Не знам какво е това чудо, умът ми не го побира!

Николай Банев: 50 мутри са нахлули днес в "Каваците"! Не знам какво е това чудо, умът ми не го побира! "Митко Каратиста ми дължи милиони, не аз на него! Именно той бе поръчител на пожара в гаража ми!", каза пред сайта BIG5.BG собственикът на къмпинг "Каваците" Николай Банев
"Хващате ме в Прага. Всичко е вярно! Митко Каратиста е нахлул днес с 50 мутри къмпинг "Каваците", който е моя собственост. Такава наглост и безобразие нямаше дори в началото на 90-те! Всичко се е случило пред очите на десетки туристи и деца", оплака се Банев пред медията.
"Какво трябва да направя аз в този случай? Вече съм подал десетки жалби срещу това лице. Писал съм до МВР, прокуратурата, съда, навсякъде. Никой не ми е отговорил, нищо не е произтекло от това!"
Според Банев, не той, а Митко Каратиста му дължи пари.
"Има да ми дава вече милиони! Глупости на търкалета са твърденията, че аз съм му длъжник! Аз пари не дължа никому!"
Банев заяви още, че е отчаян и няма как да се пребори, нито с Каратиста, нито с бездействието на държавните институции по неговия казус.
"Какво мога да направя аз?! Да викна няколко мутри от Донецк и Луганск за да сложат на място Каратиста ли?! Той действа така, аз обаче не."
По думите му, именно Митко Каратиста е поръчител на инцидента, при който в частен гараж на семейство Баневи изгоряха няколко техни автомобила на стойност над 1 милион лева.
Нека припомним, че по-рано днес Димитър Спасов, по известен с прякора Митко Каратиста, нахлу в къмпинг „Каваците“ заедно с 20 въоръжени гардове и влезе в остър сблъсък с охраняващата фирма там „Арес“, съобщи "Флагман".
„Изплашени сме до смърт, гледката е ужасяващата, Каратиста настоява охранителите веднага да напуснат района, тъй като имотите били негови. Алармирали сме полицията и чакаме всеки момент някой да ни защити от неизбежния, кървав сблъсък“, съобщиха свидетели на сблъсъка.
Районът е пълен с туристи заради слънчевия ден, като част от бунгалата вече са заети, както и хотелската част. „Каваците“ са собственост на Евгения и Николай Баневи.
24.06.2017, 14:43 часа
5644 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha