Воняща свада! Шофьори се заливат с човешки фекали

Воняща свада! Шофьори се заливат с човешки фекали Гнусен инцидент е претърпял снощи шофьорът на „Перфект такси-Пловдив” Жельо Вълчев. 35-годишният мъж е бил залят с кофа с човешки фекалии докато чакал клиента си да му плати дължимата сума.Това съобщи шефът на таксиметровата компания Мариан Киров.
Около 2 часа снощи шофьорът качил клиент от стоянката на бул „Христо Ботев” 82 и го закарал до кв. „Тракия”. По пътя гологлавият едър мъж казал на таксиста, че негов приятел го чака на адреса, за да плати дължимата сума, тъй като няма пари в себе си. Накарал таксито да спре до паркиран микробус, клиентът слязъл и се провикнал: „Дай 5 лева на таксито!”. Под прикритие зад буса излязъл друг непознат мъж, който казал: „Ей сега ще види той какви 5 лева ще му дам!” и залял шофьора и колата с фекалиите.
Жельо Вълчев е подал жалба за станалото в 5-то районно. Мъжете се издирват.
Мариан Киров каза още, че преди няколко нощи същият шофьор е звънял на спешния телефон 112 заради поредни проблеми с колегите си от  „Виайлет такси”.
Войната на таксиметровите компании в Пловдив се води от години. Според шефа на „Виайлет такси” война и проблеми няма, но според Мариан Киров битките не са прекъсвали и станалото през изминалата нощ е дело на конкурентна фирма. 
25.06.2017, 13:15 часа
864 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha