Безумие! Хлапета подкараха "Опел" към ръба на язовирна стена заради екстремно селфи

Безумие! Хлапета подкараха "Опел" към ръба на язовирна стена заради екстремно селфи Двама тийнейджъри откраднали лек автомобил и го подкарали към язовирната стена, за да си направят селфи.
След като установили, че има охрана и няма как да подкарат „Опел“-а по стената на язовир „Кърджали“, те се върнали в квартал „Възрожденци“, където блъснали два леки автомобила. Това разкриха адвокати, запознати с хронологията на незаконното отнемане на чуждо МПС и последвалите пътни инциденти, съобщи "24 Родопи".
15-годишен заедно с 13-годишен свой приятел откраднали ключа за лек автомобил „Опел” от вилна постройка в областния център. След това по-големият подкарал колата и в кв.”Възрожденци” блъснал паркиран лек автомобил „Ауди”, продължил пътя си, като при разминаване ударил „Пежо“. Неправоспособният шофьор напуснал мястото на произшествието и е бил установен малко по-късно от полицаи.
Месеци след инцидента, съдът призна О. О. за виновен в това, че като непълнолетен, но разбирал свойството и значението на извършеното и могъл да ръководи постъпките си, противозаконно отнел чуждо моторно превозно средство - лек автомобил, марка „Опел", модел „Вектра" с рег.№К 1630 АХ -собственост на В.М.А., от неговото владение без неговото съгласие с намерение да го ползва, като е последвала повреда на превозното средство.
Осъжда го на наказание лишаване от свобода за срок от четири месеца, но отлага изпълнението на така наложеното наказание за срок от една година.
25.06.2017, 16:39 часа
906 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha