Гала вечер по ММА се проведе във Враца

Гала вечер по ММА се проведе във Враца Врачани и гостите на града се насладиха на изключително здрави и атрактивни битки в препълнената зала на ППМГ „Акад. Иван Ценов“.  В гала вечерта, организирана от президента на ISFA за Европа Христо Илиев и партньорът му Емил Казаков, участваха най-добрите млади български състезатели в смесените бойни изкуства.
Два от основните двубои, залегнали в програмата, не се състояха. В последния момент тежка контузия сполетя черногореца Небойша Богданович, който трябваше да играе за световната титла с Теодор Николов-Бореца. Организаторите своевременно осигуриха друг съперник на българина – сънародникът му Богдан Стефанов, който е шампион по бокс. С технически нокаут Николов надви опонента си.
Заради травма, във Враца не пристигна и хърватинът Хървое Мартич. Поради тази причина Живко Стоименов се би с шампиона на Македония по кик бокс и К1 Арсовски и го победи.
Кристиан Попов стартира успешно в професионалния ММА. В първия си мач врачанинът, който е световен и европейски шампион по граплинг триумфира срещу Мартин Лабазанов – първенец по ММА и граплинг на много международни лиги. Попов победи с ключ на коляното.„Благодарим на всички, които дойдоха и ни уважиха, защото феновете са неразделна част от всяка гала и допринасят спортът ММА да върви напред“, казаха организаторите.
25.06.2017, 17:39 часа
1122 1
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha