Кошмарен инцидент! Пиян тираджия натресе автобус, дете е в болница /снимки/

Кошмарен инцидент! Пиян тираджия натресе автобус, дете е в болница /снимки/ Кошмарен пътен инцидент е имало вчера в Монтанско. Пиян тираджия се е блъснал в пътнически автобус, като при удара е пострадало 7-годишно дете, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Произшествието е станало към 12.15 часа на улица „Втора“ в село Славотин. 59-годишен шофьор юркал ТИР „Ман“ от Видин към Монтана с несъобразена с пътните условия скорост. Водачът загубил контрол над управлението и навлязъл в насрещното платно. За беда отсреща идвал пътнически автобус на фирма „Алексиев“. Шофьорите не успели да избегнат сблъсъка и камионът ударил странично автобуса.
В резултат на ПТП-то е пострадало 7-годишно дете. То е прието в Центъра за спешна медицинска помощ в Монтана с черепно-мозъчна травма.
На мястото незабавно се отзовали служители на реда, които се заели да разследват катастрофата. Проба с дрегер показала, че тираджията е бил солидно почерпен с алкохол. Уредът отчел показание от 1.91 промила в издишания от него въздух.
Работата по случая продължава.
26.06.2017, 09:57 часа
14840 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha