Лудите на стадиона! Висш функционер на БСП хвали провален кмет на ГЕРБ! Корнелия Нинова вече загуби местните избори във Враца

Лудите на стадиона! Висш функционер на БСП хвали провален кмет на ГЕРБ! Корнелия Нинова вече загуби местните избори във Враца Член на областния съвет на БСП във Враца сътвори чутовен скандал снощи със свой пост в социалната мрежа, установи проверка на информационна агенция BulNews.bg. Секретарят на структурата Мирослав Павлов, който трябва да подържа връзката с медиите, написа пламенни слова за кмета на града Калин Каменов. Според Павлов, политикът от ГЕРБ е организирал невиждано тържество във врачанския балкан и за това трябвало да бъде поздравен, без значение от коя партия е.
Подобна реакция би била разбираема от страна на новоизбрания секретар на социалистите, стига да не се отнасяше за най-слабия кмет на ГЕРБ в цялата страна. И за боядисаните врабчета е ясно, че така наречения фолклорен събор „Леденика“ е прикрита пиар акция на Калин Каменов в опит да позакърпи разклатения си публичен имидж. Фестивалът претърпя пълен провал и вместо това да бъде обяснено на хората, червеният политик скочи да прикрива неудобния факт. Още снощи областният председател на социалистите Иво Лилов определи постъпката на своя съпартиец като неприемлива.
С подобни кадри лидерката на БСП Корнелия Нинова няма никакъв шанс да спечели следващите местни избори във Враца. Недоразумения като Мирослав Павлов дърпат партията като топуз към политическото дъно и затова час по-скоро трябва да се вземат спешни мерки. Във врачанската структура има опитни политици, които е наложително незабавно да се намесят и къртицата на ГЕРБ да бъде отстранена от ръководството на БСП.
Издънките на този мушморок започнаха още по време на представянето му миналата сряда. Още тогава той се изпусна миризливо, като поздрави затъващия вестник „Конкурент“ с 5000-ия му брой. Така и не стана ясно с какво този факт е толкова значим, та чак да бъде споменат на официална партийна пресконференция. Отделно е закон за всяка политическа организация, че не трябва да допуска публичното си обвързване с конкретна медия, без значение чия е тя. В случая наивният като детски биберон Мирослав Павлов се подмаза на Делян Пеевски, което едва ли ще бъде одобрено от Корнелия Нинова и останалите другари…
26.06.2017, 10:37 часа
7758 8
Коментари

давай Кмете

26.06.2017, 20:10 часа
Злобата,омразата и простотията ще изядат главата на врачанските цоциалисти.

браво на младежа

26.06.2017, 15:53 часа
Съборът на "Леденика"" беше едно неповторимо изживяване! Само с такива младежи- нови лица БСП ще излезе от тежката криза! Кресльовците- милионери начело с Кури Нинова обсебили партията само отблъскват! Евала за толерантността!

иван

26.06.2017, 14:02 часа
Колкото повече червените гадове плюват по Калин,толкова повече реномето на кмета се вдига,агония е налегнала столетницата,която хранеше прасетата си в лагерите с човешките трупове

.

26.06.2017, 14:00 часа
За какво ли е говорил Кирчо трафиканта в клуба НА бсп в Криводол,освен как се пренасят фалшиви валети и как се сдобиваш с луксозен хотел,кой нормален човек вярва на такива "лидери"

Име

26.06.2017, 13:05 часа
Впрочем, това е най-доброто нещо, което член на БСП прави, след обаждането на Николай Иванов до Калин Каменов, за да му честити победата 2015. За преди това не се ангажирам да се сещам.

Пунта Мара

26.06.2017, 12:40 часа
Този е конникът без глава! Махайте това мекотело от партията любима, за да ограничите щетите от неговото присъствие.

Иванова

26.06.2017, 12:21 часа
Имат шанс хора, които говорят изтината. Дано Нинова го оцени. Злобата и омразата не ни носят нищо добро. Събора беше прекрасен.

Име

26.06.2017, 10:50 часа
Точно това дава шанс на БСП на следващите избори. На всички е ясно, че социалистите във Враца са бита карта, колкото и да се пънат Курнелия и Киро Добрев. Точно такива джентълменски постъпки мият доста мръсното лице на столетницата във Враца.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha