Митничари с куче откриха 3 кг канабис в тайник на кола /снимки/

Митничари с куче откриха 3 кг канабис в тайник на кола /снимки/ Митничари от Лом с куче откриха тайник с марихуана в автомобил на моста при Видин – Калафат, съобщиха от Агенция „Митници”.
В събота в района на граничният пункт Дунав мост 2 мобилен екип на Митница Лом със съдействието на  служители от  Граничния полицейски участък – Видин спрели за проверка излизащ от страната лек автомобил „Ситроен” с българска регистрация.  Колата управлявал  63-годишен български гражданин, който пътувал за страна от ЕС. При извършената проверка за наркотици  служебното куче Хера сигнализирало, че в багажника има наркотични вещества. Митничарите започнали щатен обиск и открили допълнително изграден в колата тайник от метални тавички. В тях са намерени 4 пакета  марихуана с общо тегло 2810 грама. По случая е образувано досъдебно производство, което се води под надзора на Окръжна прокуратура –  Видин.
Трафикантът на дрогата е задържан с прокурорска мярка „задържане под стража“ за 72 часа. Предстои прокуратурата да внесе искане за постоянното му оставане в ареста.
26.06.2017, 16:12 часа
1686 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha