Турнир по "Стрийт фитнес" стартира в Монтана

Турнир по "Стрийт фитнес" стартира в Монтана На 1 юли от 11:00 часа на централния парк „Монтанезиум“ ще се проведе първият турнир по „Стрийт фитнес“, който ще се проведе и в други градове в страната, организиран от Националното сдружение на сираците в България. Инициативата се подкрепя активно и от община Монтана, за което организаторите благодарят на кмета на града Златко Живков. Очаква се кмета на Монтана да поздрави всички участници в турнирите и да ги насърчи да са по често на спортните площадки през лятната ваканция.
Спортна кампания „Ваканция без грижи“ ще се провежда за осма поредна година, с генералната подкрепа на хотел „Маринела“ – София и сдружение „Маринела“. Инициативата се подкрепя от общините: Монтана, Пловдив, Варна, Стара Загора,  с любезното съдействие на: „Симетра“, „Арома“, „Маниа Принт“, „Титан Фитнес“, „Нивеа“, магазин за бижута „Мистик“ /Плевен/ и хотел „Марица“ /Пловдив/.
С провеждането на турнир по „Стрийт фитнес“ целта е децата и младите хора да са по често на спортните площадки през лятната ваканция, като деца в неравностойно социално положение ще се състезават заедно с деца от семейна среда и чрез спорта ще създават нови приятелства. Категориите за участие са: Момчета до 17 годишна възраст, момчета над 17 годишна възраст, момичета над 14 годишна възраст. А всяка събота на месец юли турнири ще се провеждат в следните градове: 01.07.2017г. - град Монтана, 08.07.2017г. - град Пловдив, 15.07.2017г. - град Варна, 22.07.2017г. - град Стара Загора, 29.07.2017г. - град Плевен и финал на 02.09.2017г. - град София. Всички победители в отделните категории, спечелили първо място се класират за участие на финал в град София, където ще бъдат настанени безплатно в хотел „Маринела“. Каним всеки, който желае да участва на организираните турнири да се включи.
27.06.2017, 13:11 часа
1644 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha