​Среднощен екшън! Строител изби зъбите на мъж от Врачанско

​Среднощен екшън! Строител изби зъбите на мъж от Врачанско Разярен строител, избил зъбите на свой опонент, бе наказан сериозно от магистратите в районния съд в Мездра. Заради агресивното си поведение Х.Л.Х. е осъден на пробация, като ще трябва да се раздели с около 4 500 лева разноски по делото и за причинени неимуществени вреди.
Кървавият екшън се разиграл по Великден в мездренското село Игнатица. На 12 срещу 13 април 2015 година Х.Х. от Бусманци, който работи като строител, бил на гости в селото. Същата нощ около 3 часа пред погледите на десетки очевидци се разразил конфликт между него и местния жител И.С.А. Побойникът нападнал с огромна ярост опонента си и му избил един от предните зъби след добре премерено кроше в челюстта. След мелето „гостенинът“ бил задържан и срещу него било заведено дело за нанасяне на средна телесна повреда.
За действията си агресивният строител е осъден на една година пробация, като трябва да заплати на пострадалия 25 лева за имуществени вреди и 2 500 лева неимуществени такива. На него са присъдени и направените по делото разноски и адвокатски хонорар, в размер на 600 лева, както и 101 лева държавна такса и над 1 000 лева други наказателни такси.
Присъдата може да се обжалва пред врачанския окръжен съд от районната прокуратура в Мездра, подсъдимият, адвоката на пострадалия и самия пострадал.
28.06.2017, 08:40 часа
4526 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha