Корнелия Нинова избухна: Какво става в държавата? Ще провали ли Борисов европредседателството?

Корнелия Нинова избухна: Какво става в държавата? Ще провали ли Борисов европредседателството? Корнелия Нинова направи коментар във Фейсбук за скандалите около НДК и председателството на България на Съвета на Европейския съюз.
Ето какво написа лидерът на БСП  на страницата си: 
Какво става в държавата? На път ли е правителството на Борисов да провали Председателството на България на Съвета на Европейския съюз?
Това председателство е огромна възможност за страната ни - не само да бъде водеща в разговора за бъдещето на Европа, но и да постави категорично въпроси от значение за българския народ и да настоява за тяхното решаване.
Досега не сме чули правителството на Борисов да има каквато и да е представа за политиките, които ще отстоява. Всичко по председателството беше сведено до ремонта на плочките пред НДК.
Днес и заради едните плочки, пардон - заради едните обществени поръчки, в ГЕРБ се скараха.
Министър уволнява, министър-председател връща ръководството на НДК. А над този скандал тежи едно изречение на главно действащо лице в него, че обществените поръчки се подписват под натиск и в условия, които не отговарят на закона, че цари хаос, който заплашва да провали председателството. Ето това е Борисов 3.
Вътрешнопартийните битки за пари и обществени поръчки в ГЕРБ ще костват много на българските граждани и са срам за България пред Европа.
Ние дадохме своята подкрепа за председателството, но не за това то да бъде използвано като параван за злоупотреби и кражби.
27.06.2017, 20:20 часа
910 1
Коментари

.

28.06.2017, 10:14 часа
Корнелче,какво става с твоя депутат от Враца Николай Иванов,чието досие вече е готово за в съда,а ние си го знаем като крадеца от криводол,дано имаме прокуратура на по-бързи скорости,за да те питам тогава такива ли са ти всичките депутати-измамници
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha