Марешки: Страх ме е да не свърша като Мишо Бирата и Ваньо Танов

Марешки: Страх ме е да не свърша като Мишо Бирата и Ваньо Танов Днес ми казаха: Даден си на КЗК да те сготвят, съобщи лидерът на ”Воля” Веселин Марешки. Той обяви, че няма да се поддаде на натиска и да става ”удобен”. Марешки обаче отказа да обяви имената на хората, които дори и в парламента са го питали дали приключва с бизнеса с горива. Разкри, че е имало предложение да даде свой експерт в правителството, но до май месец да се откаже от бензиностанциите. Пред бТВ той каза, че не иска да свърши като Михаил Михов - Мишо Бирата, който бе открит мъртъв в хотел край Правец. Спомена и за бившия шеф на Ваньо Танов, който починал след борбата с контрабандата. По повод разследването срещу него за това, че е със силови действия е завзел пазара на аптеките, Веселин Марешки каза: "Пречим йм, ние не сме им удобни. Не е вярно".
И настоя прокуратурата да разкрие всички записи, на които, по думите, се чуват разговори "на жаргон" между него и негови подчинени за натиск върху конкуренцията.
"Няма прехвърлени дялове на аптеки. Кого съм смачкал? Нека някой да дойде, да ме гледа в очите и да го каже, че съм го мачкал. И да имам прехвърлени сделки, това са си нормални неща", коментира Веселин Марешки.
"Няма как да стана монополист, ако заплашвам само 7 собственици на аптеки. Наговорили са се няколко човека. Те нямат нищо, защото нищо не се е случвало", добави още той. Марешки ще даде имунитета си утре.
27.06.2017, 20:54 часа
1525 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha