Драма с фатален край: Младеж удуши собствения си баща

Драма с фатален край: Младеж удуши собствения си баща В индийския град Джамнагар 19-годишно момче удуши баща си след като разбрал, че той е изнасилил два пъти омъжената му сестра, съобщи Блиц. Убийството е станало след като жертвата на изнасилванията, живееща в Гуджарат, не можела повече да мълчи за случилото се.
Девойката поканила на гости своя брат и му споделила, че родният им баща я е изнасилил два пъти по време на посещенията си, пишат изданията в страната. Младежът изпаднал в ярост и незабавно поискал да се види с баща си. Отначало те разговаряли на висок тон, а впоследствие 19-годишното момче повалило баща си на земята и го удушил. Полицията е задържала убиеца.
Сестрата на младежа е заявила пред органите на реда, че тя е дошла при майка си заради раздори със съпруга си. Баща й, който също е разделен с майка й, идвал в къщата един път на 10–15 дни.
Според официалните данни на Националното бюро за статистика на престъпленията в страната, в Индия ежедневно се извършват повече от 90 изнасилвания, макар че експерти заявяват, че реалният брой просто би шокирал всички.
28.06.2017, 09:48 часа
746 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha