Красавици се събират в Слънчев бряг заради конкурса "Супер модел на България"

Красавици се събират в Слънчев бряг заради конкурса "Супер модел на България" В събота в култовия “LA CUBANITA” Beach bar на Слънчев бряг, ще се проведе националния конкурс “Супер модел на България 2017”, съобщиха организаторите на бляскавото събитие от “X Model Group”. След множество кастинги в цялата страна до надпреварата достигнаха 10 модела, които ще премерят красота и пропорции в битката за престижната титла.
Вече е готова лятната топ колекция на бутик “Резерве” изработена специално за конкурса, която ще бъде представена ексклузивно на сцената на “LA CUBANITA” от претендентките в грандиозното събитие.
Новия Супер модел на България ще бъде избран от Ирина Папазова – лицензиант на конкурса “Мис България” /на снимката/, Иван Рупчин – бутик “Резерве”, Йордан Николов – концесионер на централен плаж Обзор и собственик на стоково борса „Виктория“, Теодор Салпаров - либеро на националния отбор по волейбол, ненадминатия ценител на женската красота - Ардо Ованезов, “Мис Силикон” – Джулиана Гани и още много представители на фирми и марки, които ще изберат новите си рекламни лица на престижния форум.
Историята на конкурса започва през 1992 година, когато се провежда първия “Супермодел на България”, а отличието грабва Даниела Серданова. Година по-късно Ирина Папазова става втората носителка на престижната титла..
За своята 22-годишна история конкурсът „Супер Модел на България“ се налага като най-популярния конкурс за модели у нас. Той дава старт на кариерата на едни от най-популярните модели като Александра Николова, Гергана Малкоданска, Илияна Чернакова, Боряна Стратиева , Симона Кръстева, Грета Жекова и други.
28.06.2017, 09:56 часа
4859 1
Коментари

?

28.06.2017, 17:01 часа
Красавици или компаньонки ?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha