Полицията иззе купища контрабандни цигари и тютюн от къщи във Врачанско

Полицията иззе купища контрабандни цигари и тютюн от къщи във Врачанско Купища контрабандни цигари и тютюн са иззели органите на реда от къщи във Врачанско, съобщиха от областната дирекция на МВР.
Вчера по време на специализирана акция по план е извършена полицейска проверка в частен дом в село Рогозен собственост и обитаван от 21-годишния Р. М. Намерени са 2 стека цигари и 0.100 кг.  тютюн без български акцизен бандерол. Съставен е протокол за проверка от Закона за МВР и акт по Закона за акцизните стоки. По случая в РУ-Козлодуй е образувана преписка.             
Същият ден е извършена полицейска проверка в още един дом в същото село, собственост и обитаван от 64-годишния А. Х. В него са намерени 2 пакета тютюн без български акцизен бандерол с общо тегло 0.540 кг. Съставен е протокол за проверка от Закона за МВР и акт по Закона за акцизните стоки. По случая в РУ-Козлодуй е образувана преписка.
Извършена е била и полицейска проверка в частен дом в село Камено поле, при която е установено, че 77-годишнияг Н. К. държи три кутии с цигари с общо 56 броя къса цигари, без български акцизен бандерол. Кутиите с цигари са предадени с протокол за доброволно предаване. На Н. К. е съставен акт. По случая в РУ-Роман е образувана преписка.
Частен дом в село Бели Извор, собственост и обитаван от 54-годишния И. И. е била извършена проверката. В специално пригоден тайник, в едно от помещенията на къщата бяха установени 600 къса цигари без наличието на акцизен бандерол предадени от собственика с протокол.
60 къса цигари без български акцизен бандерол са били открити в село Горна Кремена. Извършена е извършена проверка на къща с прилежащи селскостопански постройки собственост  и обитавана от М. Б.   на 67 години. Установеното количество акцизни стоки без български акцизен бандерол е предадено от М.Б.  с протокол за доброволно предаване. По случая в РУ – Мездра е образувана преписка.
28.06.2017, 10:50 часа
1689 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha