Зрелище! Кола се качи на мантинела на централен булевард във Враца /снимки/

Зрелище! Кола се качи на мантинела на централен булевард във Враца /снимки/ Зрелищна катастрофа е станала преди минути на един от ключовите булеварди във Враца, видя само BulNews.bg. „Лада Нива“ е била ударена от друга кола и се е качила на мантинелата, разделяща двете платна.
Инцидентът е станал на бул. „Мито Орозов“, близо до Строителния техникум. 20-годишен местен жител шофирал джипа, като с него пътувал баща му. Младежът се движел в крайната лява лента в посока към центъра на града. Изневиделица били ударени от дясната страна от кола с неустановена марка.
От сблъсъка „Лада“-та се качила на бетонната мантинела. Шофьорът на другата кола дори не спрял, за да провери дали пътниците са добре и отпрашил в неизвестна посока.
Младежът и баща му са се разминали само с леки наранявания. Спасило ги е това, че и двамата били с поставен обезопасителен колан. Нанесени са обаче значителни материални щети по автомобила, с който се движели. От едната страна има поражения от удара с другата кола, а отпред – от мантинелата. Паднало е и предното стъкло.
В момента движението в района е затруднено. Колата вече е свалена от мантинелата, но все още заема цялата най-лява лента. Има и полиция, която установява причините за инцидента.  
28.06.2017, 15:21 часа
8975 2
Коментари

видяла съм

29.06.2017, 12:15 часа
Не е вярно че е ударен! Искаше да е пръв, но му е слаба преценката!

F-1

28.06.2017, 18:46 часа
Какво стана с камерите и драконовските мерки? Май наглите станаха супер нагли! Така е в държава на абсолютната анархия.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha