Полицията излезе с подробности около побоя над полицай от двама цигани в Борован /снимки+видео/

Полицията излезе с подробности около побоя над полицай от двама цигани в Борован /снимки+видео/ Водят се две паралелни разследвания по случая с побоя над полицай  от двама цигани във врачанското село Борован. Това съобщи на извънредна пресконференция началникът на полицията в Бяла Слатина старши инспектор Пламен Стоянов. Той заяви, че целта им е да разберат дали наистина има връзка между нападението и стари конфликти между циганите А.А. и М.М. и униформения Г.Ц.
Както BulNews.bg писа 36-годишният борованчанин А.А. и 44-годишният му авер М.М. нападнаха и пребиха 35-годишният служител на реда Г.Ц. в магазин в селото.
Сцената на агресия се разиграла в събота вечерта, но стана известна едва днес. Свидетели на случая разказват, че служителят на полицейското управление в Бяла Слатина отишъл да пазарува в търговския обект, когато след него влезли и двамата цигани. Те се държали агресивно и Г.Ц., който бил в цивилни дрехи и извън работно време, им направил забележка, след което между тримата започнала разправия. Оказва се, че между ромите и ченгето имало и стари пререкания, което допринесло за това словесните нападки бързо да прераснат в бой. Между тримата започнала ожесточена размяна на юмруци. Двамата цигани обаче надделели и полицаят паднал на земята.
След като се уверили, че е добре натупан А.А., който е криминално проявен и осъждан, и М.М. си излезли съвсем спокойно пред погледите на смаяните очевидци.
Ст. инспектор Стоянов поясни, че на мъжът сам е потърсил лекарска помощ, като е бил откаран в болницата от свой приятел, а на мястото изобщо не е пристигнала линейка и Г.Ц. не е изпадал в безсъзнание. Това опровергава излязлата информация във вестник „Конкурент“, които силно преувеличиха случая.
Нападателите пък малко след това са били задържани от органите на реда и по случая е образувано досъдебно производство.
На този етап от полицията не желаят да коментират други подробности по случая, като дори не пожелаха да съобщят имената както на нападателите, така и на пострадалия.
Началникът на полицията в Бяла Слатина категорично заяви, че случаят не е толкова тежък. 

 
28.06.2017, 15:45 часа
12114 11
Коментари

Гошо

29.06.2017, 07:46 часа
Циганите стават все по нагли, трябва да се вземат мерки докато все още може. Бой по евро програма- сутрин, обед и вечер, а по някой път и бонуси .

Българина

29.06.2017, 06:41 часа
Абе избийте тия смърдели ченгета , няма никаква полза от тях и да си живеем както си искаме ! За какво са ни тия полицай дето нищо не става от тях , само бой докато мърдат нали не е нищо сериозно ! Циганите ще оправят държавата то друг начин няма !

Началник

28.06.2017, 23:55 часа
Със ломски циганин за началник на окръжно,това се очаква,проверка добре ли е бит полицая!Ако не е да го добият!

Проверяващ

28.06.2017, 23:50 часа
Ще проверим циганите,качествено ли са го били или е требвало още!

ВРАЦА

28.06.2017, 19:46 часа
Г-н комисар , вие кретен ли сте?

ром

28.06.2017, 18:45 часа
Уведомен бил началника на полицията в Борван, тоа не е ли под тебе бе, била спазена некаква субординация, не требваше ли лично ти да посетиш тоя случай, господин началник. Та евентуално да можеше да посочиш дали след този зверски побой твоя служител

ром

28.06.2017, 18:39 часа
Абе господин началник, когато полицай направи катастрофа или нещо подобно не ходите ли всички в купом да разследвате бе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Тук се вижда ясно как пребиват ваш служител и ти кво праиш бе.................................

ухаа

28.06.2017, 17:10 часа
Абе Стоянов, ти си плюеш на мазното сурато . Дано и теб да те попукат някъде и да не е тежък случая . Не е тежък случай да бият полицай?- Егати малоумника е този гл.инспектор.

да

28.06.2017, 17:06 часа
НЕ ПИПАЙТЕ МАНГАЛИТЕ , ТЕ СА НАШЕТО БЪДЕЩЕ, СЛЕД КАТО БЪЛГАРИНА ИМ ПЛАЩА ВСИЧКО , ПРАВАТА ИМ СА ПОВЕЧЕ ОТ НА ВСИЧКИ . ОСТАВЕТЕ ГИ ДА СИ ПРАВЯТ КАКВОТО ИСКАТ ТЕ СА ИЗБИРАТЕЛНАТА ЕДИНИЦА НА ПОЛИТИЦИТЕ НИ

6193

28.06.2017, 16:52 часа
ВСИЧКИ ДО ЕДИН СТЕ ЗА ПРИБИВАНЕ
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha