Оставиха за постоянно в ареста убиеца на Виола! Той рецитира Христо Ботев пред съда /снимки/

Оставиха за постоянно в ареста убиеца на Виола! Той рецитира Христо Ботев пред съда /снимки/ Съдът постанови постоянна мярка "задържане под стража" на 29-годишния Стефан Станев, който уби брутално приятелката си - красивата Виола от Лом. Пред съда обвиняемият изрецитира само цитат от произведението на Христо Ботев "Смешен плач". 
От прокуратурата посочиха, че има убедителни доказателства за извършване на престъплението от подсъдимия Станев и че има опасност той да се укрие или да извърши друго престъпление. Досега събраните доказателства са два ножа, бейзболен стик и метални боксове, както и показанията на двама души, пред които Станев е признал за убийството.
В деня на престъплението, съседите на Станев и приятелката му са чули шум от удари и женски писъци. Бяха изтъкнати данни за извършена агресия от страна на Станев срещу други лица, както и за употребата на наркотици от него. Защитата на обвиняемия потвърди, че от събраните доказателства може да се предположи с голяма степен на вероятност, че Станев е съпричастен към престъплението.
Основните доказателства са показанията на Невена П., която дори е видяла трупа на жертвата и два ножа с кръв по тях, и на Велислав К. Според съда се касае не само за умишлено престъпление, а за такова, при което е проявена жестокост и несъпричастност след убийството. Съдията посочи, че в дома на обвиняемия са открити редица наркотични вещества, както и че при задържането му, в кръвта му са открити следи от такива. 
Постановлението на мярката подлежи на обжалване в тридневен срок.
28.06.2017, 15:48 часа
7395 3
Коментари

бреййй

28.06.2017, 19:28 часа
трябва да има смъртно наказание. такива уроди като този не бива държавата да ги храни , направо въжето и отива на майка си в ...... след 10 год. ще излезе . не трябва милост за такива.

ВРАЦА Е ОТ ЦСКА

28.06.2017, 18:57 часа
Аре да ми яде хуя и да гние зад решетките

Трибал

28.06.2017, 16:46 часа
За такива психопати си трябва смъртно наказание.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha