Откриват паметна плоча на Гунди и Котков във Враца

Откриват паметна плоча на Гунди и Котков във Враца Фен клуб „Синя Враца” е главен инициатор на изграждането на паметна плоча на легендарните левскари- Георги Аспарухов-Гунди и  Никола Котков.
Датата, на която се открива паметната плоча, не е избрана случайно- на днешния ден, преди 46 години, двамата любимци на феновете загиват в жестока катастрофа.
Местният фен клуб поема изцяло финансирането на проекта, като от ръководството на клуба признават, че врачанските фенове са се обединили около идеята за изграждането на паметната плоча и всеки е дарил скромни суми за общата кауза.
От „Синя Враца” ще отдадат почит пред паметта на великите футболисти на Левски днес, от 15:00 часа в района на стадиона, като очакват към тях да се присъединят и съмишленици от цяла България- очакват се гости от Националния клуб на привържениците на Левски, фен клуб „София-Запад” както и от фен клубовете от Северозапада ( Козлодуй, Бяла Слатина, Мездра и други).
Проектът се осъществява с подкрепата на община Враца, която предоставя мястото, на което ще бъде поставена паметната плоча.
30.06.2017, 14:54 часа
5015 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha