Остри реплики и обвинения в насаждане на омраза между ДПС и Патриотите

Остри реплики и обвинения в насаждане на омраза между ДПС и Патриотите ДПС и Обединени патриоти си размениха остри реплики в декларации по повод ескалацията на напрежение в Асеновград, предава БНР. Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ обвини патриотите и лично вицепремиера Валери Симеонов в насаждане на етническа нетърпимост.

„Наказателната отговорност е лична и заради етническата принадлежност на провинили се лица или на престъпници да внушаваме колективна отговорност на цели етнически групи, е крайно опасно. Пожар с бензин не се гаси", обяви Карадайъ.
Според депутата Милен Михов от Обединените патриоти ДПС е в основата на незачитането на законите от страна на ромите в Асеновград, които са: „поредните, които показаха ясно, че живеят в паралелна държава, че нямат страх от закона и че за тях важат единствено правилата на техния племенен род. Кой е в основата на това? Една псевдолиберална политическа формация, която уж се бори за права и свободи. Същите, в чийто джобове потекоха милиони левове на всякакви грандови схеми и усвоиха успешно стотици милиони за ромското включване".
30.06.2017, 15:00 часа
902 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha