Атанас Атанасов: Бойко Борисов е на финала, влизаме от скандал в скандал

Атанас Атанасов: Бойко Борисов е на финала, влизаме от скандал в скандал Не се е променила властта, но не функционира добре. Завиждам на Плевнелиев. Много розови ги вижда нещата, заяви лидерът на ДСБ Атанас Атанасов по БТВ.
Държавата се управлява  от скандал в скандал. И то тежки корупционни  скандали. ДСБ  е опозиция на тази вредна власт. Борисов е на финала. Парламентът един месец не може да започне работа. Сега пък скандали. И лобистки  текстове се приемат. Борисов успя да събере в едно правителство националистите  с ДПС. Това са скачени съдове, които от години се помпат на избори. Сега се вижда, че са свързани. Хората го виждат и знаят. Защо ДПС  подкрепи  закона за консециите ? Защото играят заедно с ГЕРБ. Това е порочна власт.
Не съм чул от властта какви са българските национални интереси в това Председателство. Боршош  каза, че срещу НДК  има безпрецедентна атака и саботажна  акция. Ние поискахме анкетна комисия. Нека да видим как ще функционира тя. Да се види кой е провел тази саботажна  атака. В тази история няма невинни.
Радев живее в казармата. Какви са тези неща, да забрани на шеф на парламентарна група да влиза на срещата. Какви са тези неща?! Пропорционалната система е по-нова и модерна. Мажоритарната система е несериозна. Хората се подвеждат. Хората гласуваха на този референдум , за да се вземе субсидията. Ние трябва да съберем всички политически сили, които се определят като опозиция, с изключение на ДПС . Те не са опозиция . Скоро ще се видя с Христо Иванов. Трябва да  стигнем до решение, с което да излезем публично и да заявим, че искаме властта. В МВР  има натрупани много тежки проблеми. Миналата година предложихме промяната на закона за МВР, за изплащане на парите за униформи. Тогава ГЕРБ не го приеха. Сега под натиск, го гласуваха.
30.06.2017, 19:48 часа
1437 1
Коментари

смешник

13.07.2017, 16:26 часа
А ти не си ли отиде от политическата сцена, бе коколат жабок? Не се грижи за другите, когато сам ти си се оакал здраво! Дребен пигмей! Политически гном! Жив труп!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha