Боят настана, тупкат сърца ни! Враца се вдига на бунт срещу кмета на града Калин Каменов /снимки/

Боят настана, тупкат сърца ни! Враца се вдига на бунт срещу кмета на града Калин Каменов /снимки/ Неизбежното се случи! След две години некадърно управление на Враца, на хората им писна и се вдигат на бунт, научи информационна агенция BulNews.bg. Целият областен град е залят с листовки, с които на обществеността се съобщава, че на 24 юли от 17.00 часа пред общината се организира граждански протест заради поскъпването на билетите за „Тролейбусен транспорт“. На тях не пише кой е организатор на бунта, но отсега е ясно, че там ще отидат и тези, които не са съгласни с методите на управление на кмета Калин Каменов.
Нарочно или не, една от листовките, които съобщават да готвения протест, е залепена на будка точно срещу входа на блока, в който живее на квартира семейството на проваления политик.
Врачани търпеливо изчакаха да видят дали Калин Каменов ще успее да влезе в час и да започне да се грижи за града като добър стопанин, но изминалите 2 години от неговото управление се очертават като едни от най-черните в историята. Неопитният политик от ГЕРБ няма визия за развитието на Враца и това личи от думите на неговия екип, който продължава да  оправдава своя провал с работата на предишния кмет. На втората година от мандата това вече е неприемливо и хората се усетиха, че всъщност във Враца е пристигнала шайка разбойници от Благоевград, Варна, Петрич и София, които безогледно се грижат за собственото си забогатяване.
Във Враца вече упорито се коментира, че положението в града е непоносимо и този граждански протест може би ще даде началото на поредица от подобни мероприятия, чрез които оцелелите по време на управлението на Калин Каменов ще опитат да му покажат вратата към София далеч преди изтичането на мандата му.
14.07.2017, 09:50 часа
21024 24
Коментари

смях

15.07.2017, 22:07 часа
колкото други протести смешни са променили нещо , толкова и тези вопли ще преместят на кметчето барабонките и тойзи градецщи си е като тайзи нещастна българийка

ceno

15.07.2017, 07:48 часа
той направи многа за Враца е какво е направил бе кажете де

Врачка

14.07.2017, 23:07 часа
Да позная ли кои ще са на протеста: бабите с безплатните карти и платените клакьори, които се возят в БМВ/напр./ и никога не са се качвали на тролей.

Клани-вън от нашият град!

14.07.2017, 22:21 часа
Това нещо,наречено кмет е на петел долната джука! Тотален олигофрен,който не знае къде и за какво се намира,да се вдигаме врачани,че тук се не диша,да изчистим града от боклука!!!

оня с коню

14.07.2017, 20:01 часа
Щом червения боклучак реве значи посоката е вярна,давай кмете!!!!!!!!!!!!!!!!

Тикет

14.07.2017, 19:18 часа
Съгласен съм с увеличението на цената на билета,защото това трябваше да се случи отдавна.Не може ежегодно дружеството да е пред фалит и да кара на изкуствено дишане.Предлагам,разликата от увеличението да отива в фонд за закупуване на нови тролейбуси.

Илиев

14.07.2017, 19:12 часа
Ако Н.Иванов беше направил колкото К.Каменов сега да е пак кмет.Така че не ридайте за новия депутат.

тъп гъз

14.07.2017, 18:39 часа
Подкрепям кмета Каменов за тролейбусните билети, защото се опитва да оправи кашите, забъркани от предшестващите го айдуци: криводолскио и пианиста Тотю.

крайно време беше

14.07.2017, 17:30 часа
Не стойте само пред компютъра,да се възмущавате и да изразявате недоволството си писменно.Времето дойде и ние най-после трябва да покажем,че не сме заспал народ, а потомци на БОТЕВ.Всички на площада!

Потърпевш врачанин

14.07.2017, 16:54 часа
Не само недоволните от поскъпването на билетите,а всички недоволни от работата на кмета трябва да са пред Общината.Най напред трябва да го подканят да напусне с думи ,за да се налага след това да играе дървото.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha