Луд екшън в центъра на Козлодуй! 10 улични чистачи задържаха побеснял мъж

Луд екшън в центъра на Козлодуй! 10 улични чистачи задържаха побеснял мъж Невиждан екшън е имало вчера следобед в Козлодуй, научи информационна агенция BulNews.bg. Мъж започнал да буйства в центъра на града и да заплашва случайни минувачи. Младеж се опитал да озапти крещящия човек, но той побягнал.
Свидетели на екшъна станали 10 работници на общинското предприятие „Комунална дейност“, които и преди били се сблъсквали със заплахите на неадекватния мъж. Преследването преминало през заведение в близост до сградата на съда и приключило в тревата до местен хипермаркет, където бягащият привидно спокоен легнал на земята.
Междувременно очевидци подали сигнал на спешния тел. 112, а докато дойдат униформените, служителите на общинското предприятие заобиколили лежащия на тревата мъж. На мястото незабавно е бил изпратен полицейски екип, който отвел неадекватния младеж с белезници.
Ченгетата установили, че полуделият е 23-годишният Николай Гаврилов. В средата на април той отново бе задържан заради неадекватното си поведение пред жилищен блок в града. Тогава през деня по време на купон той без причина нападна с нож и поряза ръката на млад мъж, който се появил случайно пред очите му.
15.07.2017, 12:55 часа
14291 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha