10 кг. отгоре „скъсяват“ мъжкия член с 2,5 см. /18+/

10 кг. отгоре „скъсяват“ мъжкия член с 2,5 см. /18+/ Как да живеем с малък пенис? Проблемът е поправим. Винаги може да се подбере такава поза, когато проникването ще е максимално дълбоко и приятно за партньорката. Психологически причини Това се получава не от неувереността на отделния индивид, а от общата психологическа уязвимост на мъжкия пол. Не е тайна, че в психологически план силният пол е далеч по-слаб от жените. Ако някой каже на жена, че има дебел задник, тя ще обсъди това с един куп приятелки, всички заедно ще осъдят жестоко грубияна и ще се произнесат, че разбира се за всичко е виновна неудачната кройка на панталона или полата. Но мъжът, на който от яд са му казали в лицето, че има малък член, едва ли ще тръгне да споделя преживяванията си с приятели. На психолог също няма да отиде, поне за българина това е сигурно. 80 на сто от мъжете имат комплекс за размера на своя полов член и най-често причината за това е липсата на информация за нормалните мъжки размери по принцип. В най-добрия  случай той ще се опита да забрави проблема и дори ще успее… може би. Но освен съзнанието, което можем да управляваме, същетвува и подсъзнание, което работи в определена посока: малък полов член – ниско качество на интимния живот – незадоволена партньорка. И извод: аз не съм мъж. Този удар е по-силен от нокаут. При всяка пикантна ситуация фразата за „малкия“ ще изплува от подсъзнанието в словесна или образна форма. Ще се появят неприятни усещания и спомени и резултатът ще е слаба ерекция. По-нататък ситуацията се набира като лавина, може да прерасне в женофобия или психично разстройство. От една фраза, подметната ей така от проклетия.

Съвети към мъжете, които си мислят, че имат малък член
Осъзнайте, че за жената нито формата, нито размерът, нито дебелината му нямат никакво значение. Набийте си, че и женските вагини са различни както по дълбочина, така и по дебелина.
Обърнете внимание на статистиката (размер в ерекция):
– Само 1 от 100 мъже има член над 22 см. Жените обикновено се страхуват от такива;
– Само на 14% от мъжете на планетата достойнствата им са по-дълги от 18 см;
– При 19% от мъжете членът е от 16 до 18 см. Точно такива търсят жените;
– При 29% от мъжете в света дължината на пениса се колебае между 14 и 16 см и това се счита за норма;
– При 21% от мъжете този орган е от 12 до 14 см;
– При 16 % от мъжете членът е по-къс от 2.

Измерете го правилно
Общоприетият метод е такъв – мери се във възбудено състояние, отстрани, от срамната кост до върха на главичката.

Преразгледайте възгледите си и намерете позитивната страна.
 
Ако това ви успокоява – оперирайте с обективни данни, а не с негативно настроени жени. Изхождайки от обективната статистика, можем да заключим, че възрастен мъж с 15-сантиметрова ерекция трябва да е напълно уверен, че пенисът му е със средни размери.

Ако статистиката показва, че вашият пенис не стига до средните 15 см, то най-вероятно може да си помогнете…. като свалите десетина излишни килограма! Установено е, че наднорменото тегло съществено скъсява „видимата“ част на половия член. Всеки 10 кг, концентрирани в шкембе, отнемат от 1 до 2,5 см от дължината на вашето достойнство. Така че, ако се чудите как да увеличите члена си, вземете и отслабнета.

И още един съвет: доверете се повече на жените, които ви обичат и които зад вашия измислен проблем виждат нежност, чувственост, желание непременно да я задоволите, добра ерекци, бързо възстановяване за повторен полов акт, стремеж към разнообразен секс.

Съвети към жените, ако техният мъж е с малък член
Не позволявайте вашият мъж да развие комплекс. Хвалете го и одобрявайте действията, които ви харесват в леглото. Одобрението трябва да е в такава форма, че мъжът да разбере, че ви е харесало. Ако нещо не ви е приятно, кажете му. Важното е да не изпортите първия сексуален контакт. Не бива да плашите мъжа със страст, спестете дивите викове, драскотините по гърба и подобни. Просто покажете, че ви е много-много хубаво с него. Тренирайте интимните си мускули. Тогава всеки размер ще ви е по мярка. Добър начин е да се запишете на белиденс (кючек). При секс избирайте пози, които позволяват пенисът да проникне колкото може по-дълбоко. И най-важното – обичайте своя мъж такъв, какъвто е.

Бонус! Рецепта за увеличаване на мъжкия член от самия Авицена
Мечтата за по-дълъг член явно преследва мъжете още от най-древни времена. Авицена в своите трактати има рецепти за увеличение на потенцията. Някои не можем да ги ползваме, защото вклчват съставки като опашка от нилски варан или мозък от мъжко врабче, но има и по-обикновени, с които може да се експериментира. Съставките:
– семена от лук – 6 грама
– семена от коноп – 18 г
– семена от див морков – 9 г
– семена от коприва – 12 г
– семена от бял мак – 12 г
– сусам – 15 г
– захар – 18 г
Всичко това се смила и размесва хомогенно. 6 грама от тази суха смес се сипват в десертно вино и така се пие. Колко пъти – не се казва.
Друга рецепта изисква корени от диви аспержи, краве мляко и чисто масло – по 1 кг, семена от морков и ряпа – по 90 грама. Сухите съставки се надребняват и разбъркват с млякото и маслото. Всичко се вари, докато млякото се изпари и остане гъста маса. Яде се веднъж на ден по 85 или 170 грама.
А изобщо за поддържане на бойната готовност Авицена препоръчва на мъжете редовно да консумират с храната си черен пипер, джинджифил, канела, индийско орехче, карамфил, мускус, мед, кардамон и седмолист (Aegopódium podagrária).
16.07.2017, 12:02 часа
6872 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha