Странни маневри! Общински съветник от Враца се отказа и напуска местния парламент

Странни маневри! Общински съветник от Враца се отказа и напуска местния парламент Изненадващи промени ще има в състава на врачанския общински съвет, научи BulNews.bg. Неочаквано един от сенаторите от групата на БДЦ е подал в общинската избирателна комисия молба за напускане, която е уважена. На предстоящото заседание на местния парламент идния вторник съветниците ще трябва да се разделят с колегата си Иван Геловски.
Геловски е роден през 1967 година. Завършил е висше образование със специалност „Топло- и ядрена енергетика“. В момента той работи в „Топлофикация“-Враца. Желанието на Геловски да напусне общинския съвет е странно, тъй като той е в топли отношения с кмета на града Калин Каменов. Това лични на всички публични прояви и те винаги стоят близо един до друг.
Официалната информация за напускането на Геловски са здравословни проблеми, но неофициално усилено се коментира, че от дружеството на Христо Ковачки са оказали сериозен натиск над парламентариста да се откаже от поста си, за да може на вместо него да влезе следващият в листата. Мястото на Геловски в общинския съвет ще се заеме от бившия състезател по кикбокс и настоящ съдия Ангел Иванов.
Припомняме, че групата на БДЦ в общинския съвет във Враца се състои от трима съветници – Ивайло Христов, Георги Генов и Иван Геловски. Любопитно е как ще работят те оттук насетне, тъй като Ивайло Христов и Ангел Иванов са в тежък конфликт. 
17.07.2017, 14:35 часа
7093 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha