Учени пресметнаха: Кога кръшкат жените?

Учени пресметнаха: Кога кръшкат жените? Жените най-често изневеряват на половинките си в средата на 30-те си години. До този извод са стигнали специалисти от сайта за извънбрачни връзки Виктория Милан. Според допитване на сайта, дамите кръшкали най-често и мислят най-редовно за секс, когато са на около 36 години и половина, пише Daily Epress.
Проучването показва още, че средностатистическата дама минава под венчило на 29-годишна възраст.
След шест или седем години семеен живот страстта между партньорите често не е толкова бурна, колкото в началото, с което може да се обясни склонността на жените, прехвърлили средата на 30-те години, да търсят интимност извън брачното ложе.
Според експертите, за да се опазят от сдобиване с рога, мъжете трябва да обсипват нежните си половинки с цялото внимание и уважение, което заслужават.
Друга причина за изневяра от страна на дамите беше разкрита в скорошно австралийско проучване.
Специалисти от университета на Куинсланд установиха, че специфична генна мутация прави някои жени по-предразположени към кръшкане в сравнение с останалите.
Изследователите откриха също, че при мъжете въпросната мутация не действа по същия начин, както при нежните им половинки.
18.07.2017, 11:18 часа
2746 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha