​Ченгета тарашат заведения за малолетни в Роман

​Ченгета тарашат заведения за малолетни в Роман Полицаи провеждат акции в заведения за малолетни и непълнолетни в Роман.
Операцията се е провела вчера за времето от 9 до 17 часа, съобщиха от МВР. Тя е била с цел установяване на малолетни и непълнолетни лица в и около увеселителни питейни заведения. Извършена е проверка за наличие на стоки без акцизен бандерол, повишаване чувството за сигурност на гражданите, противодействие на битовата престъпност, кражби на животни от частни домове и превантивни мерки срещу престъпления от всякакъв вид.
Проверени са 30 човека, 13 коли и 2 питейни заведения. Констатирани са 5 нарушения, които са санкционирани с 1 акт и 4 фиша за нередовни лични документи.
Операция е имало вчера от 9 до 17 часа в Бяла Слатина с цел постигане на по-голяма ефективност при противодействие на битова престъпност  и в частност посегателства срещу собствеността на гражданите, подобряване на превантивната дейност, противодействие на престъпността, опазване на обществения ред, безопасността на движението и чувството за сигурност на гражданите.
Проверени са  10 коли и 21 души.Съставен е 1 пътен акт и 2 акта по Закона за българските лични документи.
19.07.2017, 10:11 часа
525 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha