Неудобствата, с които се сблъскват жените с големи гърди

Неудобствата, с които се сблъскват жените с големи гърди Големият бюст е може би първото нещо, което се забелязва у една жена. Макар обаче това да е мечтата на много жени, големият бюст има своите негативни страни, които затрудняват живота по различни начини. Какви са неудобствата, които създават големите гърди?

1. Без презрамки: Мисията невъзможна
Колкото и да ни харесват роклите и потниците без презрамки, това е неизпълнима задача – за жените с големи гърди – като мечтата за съвършения мъж. Забавно е да мислим за тази идея, но добре знаем, че няма как да се случи.

2. Каквото и да облече, изглежда малко мръснишко
Когато се приготвяме за излизане, всичко, което е модерно, изглежда адекватно само за малките гърди. Изрязани блузи и потници, рокля по тялото, рокля с висока талия – всичко привлича повече внимание към гърдите. Дори когато целта не е сексапилното излъчване, някак все така изглежда.

3. Стойката страда
Всяка жена с големи гърди знае, че стойката е проблем. Без значение какво правим или къде се намираме, постоянно се прегърбваме под тежестта на бюста. Сякаш на гърдите си носим раница и то през целия ден. Прегърбваме се, без значение дали сме седнали или изправени, а това в крайна сметка вреди на стойката.

4. Спане върху корем? Хаха
Трябва ли да казваме повече?

5. Дългите колиета и чанти, чиято каишка минава напряко пред тялото? По-добре не
Тези чанти са изключително удобни – лесни са за носене, като същевременно ръцете остават свободни. Проблемът при жените с голям бюст е, че каишката на чантата минава между гърдите и по този начин ги разделя напълно, а това е доста неудобно. Дългите колиета пък обикновено се губят между гърдите, вместо да изглеждат добре.
19.07.2017, 16:15 часа
2642 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha