Безумие! Ломчанин си пусна обява за продажба на ракия в нета, „напазаруваха“ си митничари и ченгета под прикритие

Безумие! Ломчанин си пусна обява за продажба на ракия в нета, „напазаруваха“ си митничари и ченгета под прикритие Ломчанин решил да изкарва пари, като си пуснал обява, че продава ракия в нета. Вместо клиенти обаче, на вратата му потропали митничари и полицаи под прикритие, научи BulNews.bg.
Бизнесменът подал обява, че продава еликсира, в два сайта в интернет. Вчера служители на сектор "Оперативен контрол" в отдел "Митническо разузнаване и разследване" на Митница Лом,  съвместно със сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОД на МВР - Видин, решили да го посетят. Митическите и полицейските служители се представили за клиенти и договорили сделка за 10 литра ракия. След като продавачът се явил на уреченото място със стоката, служителите му щракнали белезниците.
Проверката продължила в село Винарово, където митническите и полицейските служители открили още 256 литра ракия, без документ за заплатен акциз. Общото количество на задържания алкохол е 266 литра като за него са представени документи за заплатен акциз. Взети са проби за лабораторен анализ.
Работата по случая продължава.
21.07.2017, 09:41 часа
11967 3
Коментари

Кироцаро

21.07.2017, 14:22 часа
Тези който продават големи количества,не им е чиста работата!

ceno

21.07.2017, 12:53 часа
дееба тия кожодере гербаджийски

защо

21.07.2017, 10:56 часа
Какво лошо има човек да продава домашна ракия?Стига да е чиста,това е труд,вместо човека да краде и да стане престъпник е произвел нещо и го продава-какъв лиценз?На магазина като има лиценз а е пълна химия къде са органите?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha