Пълен произвол! Пандизчии масово се снабдяват с хероин в затвора във Враца

Пълен произвол! Пандизчии масово се снабдяват с хероин в затвора във Враца Хероин е бил открит в двама пандизчии в затвора във Враца, съобщиха от полицията.
Вчера към 11 часа в районното полицейско управление в града е получен сигнал за това, че във врачанския затвор при извършен личен обиск на лишен от свобода са намерени три сгъвки с бяло прахообразно вещество.
При извършените следствени действия станало ясно, че наркотикът е открит в 30-годишния Б. Е. М., който в момента изтърпява присъда в зандана. При извършения оглед и полеви наркотест на веществото, то реагирало на хероин.
Няколко часа по-късно в друг пандизчия във врачанския затвор отново са били открити наркотици. Полицаите установили, че 40-годишният затворник Т. П. Ц. държи един брой капсула, съдържаща бяло прахообразно вещество, което при направеният полеви наркотест реагирало на хероин.
По двата случая в районното управление във Враца са образувани бързи производства.
Припомняме, че това не са първите случаи със задържани с наркотици в затвора във Враца. Март месец с канабис бе арестуван надзирател във врачанския затвор. Той имал поръчка да внесе наркотиците, но затворниците не успели да му го платят и затова си тръгнал с тях.
21.07.2017, 09:00 часа
3557 1
Коментари

РЕЦЕПТУРНА КНИЖКА

21.07.2017, 10:48 часа
СМЯНА НА МАСТИТИЯТ КОРУМПИРАН ДИРЕКТОР НА ЗАТВОРА. СМЯНА НА ПЕРСОНАЛА В ЗАТВОРА. ТОВА Е.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha