Румънец си свали гащите в ресторант в Албена

Румънец си свали гащите в ресторант в Албена 29-годишен румънец си свали късите панталони и бельото под тях в ресторант в курорта "Албена". За това съобщават от Окръжния съд в Добрич. Мъжът е бил осъден по бързата процедура за дребно хулиганство и е бил глобен със 100 лв., пише offnews.bg. 
На 17 юли около 18.00 ч. в ресторанта на хотел в курорт "Албена" 29-годишният Иван събул късите си панталони и бельо, с което е нарушил обществения ред и спокойствие на присъстващите туристи и персонала на заведението.
Реакцията му била провокирана от сервитьорите в заведението, които му направили забележка, че влиза в ресторанта във видимо нетрезво състояние, гол до кръста и по шорти.
В съдебната зала нарушителят обяснил, че е възприел забележката, че не може да остане в заведението в този вид, но тъй като не разбирал езика, си събул панталоните, за да покаже, че това не е бански, а дреха, с която е облечен и че под панталона има бельо.
Според показанията на един от свидетелите обаче мъжът се е съблякъл на два пъти, като втория път е събул и бельото си и е показал част от тялото си, като това е породило възмущението на присъстващите, сред които имало и деца. При опит мъжът да бъде изведен от ресторанта той бутнал единия от сервитьорите в гърдите, съобщават от съда.
Районният съд прецени, че събраните доказателства са достатъчни, за да се приеме, че румънският гражданин е извършил дребно хулиганство по смисъла на Указа за борба с дребното хулиганство. То се изразява в извършване на непристойна проява, каквато е събличането на дрехи и бельо и показване на гола плът в присъствието на повече хора и най-вече на публично място.
Очевидно е, че съгласно общоприетите правила за поведение, посещението на туристи в ресторант голи до кръста и с плажно облекло е недопустимо, а още повече събличането на дрехи пред посетителите, посочва съдът.
Мъжът не се е възползвал от възможността да обжалва наложеното му административно наказание пред Добричкия окръжен съд в определения за това срок и вече е заплатил глобата.
21.07.2017, 14:33 часа
974 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha