Вашият хороскоп за събота

Вашият хороскоп за събота Овен 
На Вашия любим човек днес ще се наложи, да изпълни няколко не много приятни задължения, което в значителна степен ще се отрази на неговото настроение.За съжаление - и на Вашето също, тъй като всички свои преживявания и нелицеприятни отзиви, той щедро ще споделя с Вас. 

Телец
Личните Ви проблеми ще отстъпят на заден план, а това много ще зарадва хората, които са се безспокояли за Вас. Дайте им възможност да знаят, как стоят нещата при Вас. Сега е много важно да поддържате връзка със семейството, и затова се старайте да общувате с колкото се може повече на брой роднини. Ще дадете много важен принос за живота им, а Вашето очарование, ум и чувство за хумор, много ще повдигнат тяхното настроение. 

Близнаци
Днес яснотата е особено важна, затова трябва колкото може повече да се постараете и да се убедите, че говорите именно това, което сте искали да кажете, и че хората правилно Ви разбират. Ако не направите това, възниква сериозна опасност от конфликти. Проверявайте по няколко пъти всички изпращани от Вас писма по електронната поща, а в разговорите внимателно обмисляйте онова, което искате да кажете, преди да си отворите устата. В крайна сметка Вие ще бъдете възнаградени за своята предвидливост и съобразителност.

Рак
Ако някой го е заслужил , това сте Вие, а това означава, че ще изпитате не малко удоволствие. Дошло е време да се развличате както трябва, прекарвайки една чудна и разкошна вечер . Уверени сте , че има кой да заплати за това, нали? Всъщност проблем няма и да възникне, тъй като този някой жадува да Ви направи добро впечатление. Не му пречете...

Лъв
Днес отношенията с Вашия любим човек може да се променят в най-неочаквано направление. Дали това ще е по-добрата или по-лошата посока, ще се изясни по-късно, с течение на времето. В крайна сметка трябва да се подготвите за това, че нищо няма да бъде така, както е било преди.

Дева
Напрегнат ден. Личните отношения навлизат в сложна фаза и за да се стигне до сериозен конфликт, е достатъчна само малка искрица разногласие. Конфликти ще има дори и при най-хармоничните двойки. Впрочем, опитните Деви ще успеят да потушат разгорелия се пожар, с помощтта на дипломатически хитринки. Не си правете някакви сложни планове за този ден: вероятността да успеете да ги реализирате , не е достатъчно голяма. Пестете енергията си и не започвайте мащабни работи. По-добре се ограничете с ежедневните грижи. 

Везни
Има вероятност да се наложи доста голяма част от деня да употребите за неща, които са абсолютно безинтересни и крайно неперспективни. Наистина, ще получите някакъв полезен опит и това е единственото, което може да определите като позитивно явление. Може да се развалят отношенията Ви с колегите и ръководството, а хора, към които сте се отнасяли с уважение и симпатии, ще се покажат от лошата си страна. Вечерта ще бъде несравнимо по-приятно и успешно време. Това може да Ви донесе неподправена радост и срещи, които да Ви повдигат настроението.

Скорпион
Този ден може да бъде за Вас не само тежък, но и опасен. Действайки прибързано и разгорещено, рискувате да навредите не само на себе си, но и на другите. Нервните пренатоварвания може да доведат до тежки заболявания и затова се постарайте да запазите спокойствие и да избягвате стресовите ситуации. Не се занимавайте с екстремални видове спорт. В общуването проявявайте внимание и предпазливост. Не допускайте хора от Вашето обкръжение да се възползват от желанието Ви да помагате, или от Вашата безкористност. Не се намесвайте в работите на своите близки, без това да е крайно необходимо. Те са в състояние напълно самостоятелно да се справят със своите проблеми, а съветите Ви едва ли биха били възприети правилно.

Стрелец
Днес звездите препоръчват, да станете малко егоист(ка) и да помислите най-напред за своите приоритети и изгоди. И ако те въобще не са в разрез с приоритетите и изгодите на Вашия любим човек, защо пък да не си направите истински подарък?...

Козирог
Подходящ ден за спокойна разходка, за незадължителни работи и неформално общуване. Това е и прекрасен момент , за да махнете временно с ръка на ежедневните рутинни задачи, и да излезете от точно очертаните рамки. Случайна среща и неангажиращ разговор може да се окажат много по-приятни ,отколкото уговорените преговори по конкретна тема. Може да Ви хареса и разговор с виртуален събеседник в чата. Свободното безцелно блуждаене по интернет-ресурсите може да остави интересни впечатления или да Ви подбуди за оригинални решения.

Водолей
Днес за Вашия любим човек ще бъдат свойстени нелогичните постъпки, които ще Ви хвърлят ако не в ярост, то поне в недоумение. Може и да има някаква своеобразна логика в тях, просто Вие да не можете да я схванете?Но ако все-пак я откриете, ще започнете ли да разбирате своята половинка много по-добре?...

Риби
Опитайте се да не нагнетявате обстановката в семейството за дреболии. Даже и Вашия благоверен да се е прибрал след работа подпийнал, разберете се в общи линии, само че спокойно, без разговори на висок глас и чупене на съдове. Вероятно за своето „геройство” е имал повод. Най-добре ще е, да го изпратите да си легне...
22.07.2017, 08:24 часа
1764 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha