Бойко Борисов уволни скандалния Пешко Караджов от АЕЦ Козлодуй

Бойко Борисов уволни скандалния Пешко Караджов от АЕЦ Козлодуй Бойко Борисов уволни дългогодишния началник отдел „Физическа защита“ в управление „Сигурност“ на „АЕЦ Козлодуй“ ЕАД  Пешко Караджов, научи информационна агенция BulNews.bg. Тези дни бе разпространен видео материал, след който премиерът разпореди на министъра на енергетиката Теменужка Петкова да извърши проверка по случая с непристойно поведение на служителя на централата. В рамките на вчерашния ден това е било направено и след докладване на премиера, е взето решение за уволнението на Пешко Караджов от поста началник на отдел „Физическа защита“ в атомната централа. До това решение се стигна заради проявено от него неприемливо поведение към служител на МВР в Козлодуй.
За скандалния случай съобщи на 27 февруари първо BulNews.bg. Няколко дни преди това патрул на полицията спрял в Козлодуй „Фолксваген Пасат“, управляван от Симеон Кръстев. Шофьорът и колата били нередовни и служителите на МВР се заели да му пишат актове. Кръстев обаче хванал телефона и скоро пристигнал Пешко Караджов, който започнал да командва „падни-стани“ на ченгетата. Почерпеният началник поискал униформените незабавно да забравят за случая и да освободят прегрешилия водач. Служителите на реда видели, че 62-годишният началник по сигурността на централата е в неадекватно състояние и го привели в районното, заедно с неговия приятел Симеон Кръстев.
Още на следващия ден шефът на „АЕЦ Козлодуй“ ЕАД Иван Андреев поиска доклад по случая, след който отстрани от длъжност Пешко Караджов. Той пък внезапно се разболя и представи дълъг болничен, който отложи уволнението му.
22.07.2017, 11:08 часа
11363 6
Коментари

Суджука

23.07.2017, 11:34 часа
Интересно е кой клати*урец,близък до партията, ще назначат на неговото място. АЕЦ-а е хранилка за партиини харантутници, които постепенно се издигат, изродяват от огромните заплати без никаква работа и накрая се случват такива неща като в клипа

22

22.07.2017, 19:22 часа
Смятайте къв боклук е бил тоя, след като никой не е посмял дори след тази срамна случка да го изрине. Чак Премиера на България се наложи да се занимава с тоя цървул. Ха сега и тоя дето щеше да оправи полицията в областта.

Тиквуций

22.07.2017, 18:20 часа
Кой ми изяде суджука беееее.

хаянчи

22.07.2017, 18:20 часа
Селянчето (шестак) от с. Търнак,най-после му биха дуспата !В родното му село,вече го очакват,имат вакантно место за пазач на бостан!

к омунягите не могат така

22.07.2017, 18:15 часа
Червенушките начело с престъпната приватизаторка Кури Н. винаги прикриват кражбите си и затова не уволняват престъпниците!

к

22.07.2017, 17:55 часа
като изскочи някоя гербаджииска далавера и винету влиза в действие.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha