Нов скандал с Водния цикъл на Враца! Фирма изхвърля боклука си в коритото на река Лева /снимки/

Нов скандал с Водния цикъл на Враца! Фирма изхвърля боклука си в коритото на река Лева /снимки/ Огромен скандал е на път да избухне около изпълнявания Воден цикъл на Враца, научи информационна агенция BulNews.bg. В рубриката ни „Ти, репортерът“ пристигна сигнал за неправомерни действия на фирмата, която в момента извършва ремонтни дейности на „Крайречен булевард“.
Багер, който прави канал за смяна на канализационните тръби, вместо да товари изкопаните земни маси в камион, директно ги изсипва в коритото на река Лева. Преди това машината е изкоренила дърветата и останалата растителност, които са пречели да падат боклуците. Свидетели на скандалните действия са документирали целия процес, с който се замърсява района точно срещу Старата баня.
Очевидно някой е решил да спести курсове на камионите до определеното място за извозване на отпадъци и така да увеличи печалбата си. Лошото е, че цялото ръководство на общината не е от Враца и в почивния ден е извън града. Така е налице пълната липса на контрол, което позволява на фирмата безнаказано да замърсява природата в областния център.
Надяваме се, че публикуваните снимки ще бъдат достатъчно доказателство, когато общинските чиновници все пак се завърнат във Враца, да наложат глоба на фирмата.
22.07.2017, 15:02 часа
5256 5
Коментари

Пеевски

23.07.2017, 12:35 часа
Цв.Цв.,ела и си прибери отрочето,докато не е станало късно!

аман

23.07.2017, 11:18 часа
а защо не това да е станало с мълчаливото съгласие на "кметчето''.Нали знаете ,че той активно играе с тях. Не знам какво още трябва да се случи най-после да го изгоним завинаги,преди да е направил още поразий.

Любо

22.07.2017, 16:05 часа
Кокорчо е отишъл за суджук

Йеее

22.07.2017, 16:02 часа
Чувам от сутринта са се разработили, но дърветата ми пречат да видя какво правят. Безобразие, наистина тоя „кмет” в кавички, щото нищо не става от него, върна Враца мноого години назад. Сега виждам от терасата ми, че има реакция, камиони извозват изк

Пунта Мара

22.07.2017, 15:33 часа
Кметеееее, къде сииии? Еба мамата на тоя град! Веднага си събирай чукалата и се махай, заедно с всички негодници от общината!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha