14-годишна бременна крадла се промъкна в къща, задигна 120 лева

14-годишна бременна крадла се промъкна в къща, задигна 120 лева 14-годишна бременна крадла се промъкна в дом в Средец, за да отмъкне портфейла на мъж със 120 лева в него, докато собственикът е в банята. Момичето е неграмотно, не учи и не работи, в ранното си детство било отглеждано в различни институции, но понеже забременяла, напуснала.
Крадлата познавала потърпевшия, тъй като се било случвало да ходи да чисти в дома му срещу заплащане. Минавайки по улицата, на която се намирала къщата му, тя решила да влезе вътре. По това време той бил в банята. Момичето влязло в дневната и видяло връхната дреха на мъжа на дивана. Взела намиращия се в нея портфейл, съдържащ 120 лева и документи, и бързо избягала. Пострадалият чул похлопването на входната врата, излязъл от банята и отишъл на терасата. Видял, че крадлата бяга, след което установил, че портфейлът му липсва. Съобщил за случилото се на полицията, съобщава "Бургас Инфо".
След кражбата мургавата девойка посетила два магазина в центъра на гр. Средец, от където си купила обувки, чорапи, тонколона и флаш-памет. Същият ден по-късно органите на реда я установили.
Наказанието й е обществено порицание.
23.07.2017, 09:30 часа
846 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha