Между кои зодии има фатално привличане? Къде ще има пожар

Между кои зодии има фатално привличане? Къде ще има пожар Фатално е онова привличане между двама души, което безусловно хваща за гърлото още след първия поглед, изгаря отвътре с изпепеляваща страст, развихря урагани и водовъртежи, но обичайно и приключва също толкоз скоро, колкото е започнало. Днес ще ви разкрием точно между кои зодии е налице такова фатално привличане и защо в повечето случаи пожарът между тях притихва точно толкоз мигновено, колкото и скорострелно е запален.

Овен и Везни
Със своя чар и магнетизъм представителите на зодия Овен моментално завладяват мислите на влюбчивите Везни. Именно обаче нежността и финеса, присъщи на Везните, са склонни не след дълго да започнат се струват нетърпими за свръхенергичните и прями Овни. Везните от своя страна също започват да се дразнят от тази за тях прекалена и никому ненужна експанзивност.

Телец и Риби
Следвайки принципа, че „противоположностите се привличат“, между Телеца и Рибите пламва действително изпепеляващо влечение, благодарение на която в началото и двете зодии са съвсем напълно слепи за всичко останало. Като обаче нещата притихнат и започнат да се опознават отблизо, те откриват, че между тях съществуват непреодолими различия. Рибите търсят емоции и държат на социалния си живот, докато Телците предпочитат просто да си седят вкъщи, сгушени на дивана.

Близнаци и Стрелец
Първоначално Близнаците и Стрелците откриват доста общи черти помежду си и успяват да общуват на абсолютно всички нива. Малко след това обаче „двойствената“ зодия започва да се изнервя на прекаления покой на Стрелеца, който пък предпочита да замълчи, в сравнение с това да влиза в излишни спорове. В крайна сметка неразбирателството между им обичайно дава превес и връзката приключва почти толкова бързо, колкото е и започнала.

Рак и Козирог
Още едно свидетелство в поддръжка на тезата, че „противоположностите се привличат“. Най-малко в началото. Тъй като емоционалният и нежен Рак има потребност точно от стабилността на уравновесения и покровителствено настроен Козирог. До момента, в който „рогатата“ зодия не установи, че Ракът е прекалено обсебващ за нейната спокойна натура. Което пък кара водната зодия да се чувства пренебрегната и води до тежки емоционални изблици, около които почти със сигурност идва и краят на взаимоотношенията им

Лъв и Водолей
В мига, в който непринуденият Водолей се запознае с властния Лъв, межу тях буквално избухва пожар от емоции и чувства. В един момент обаче егото на огнената зодия започва да идва в повече на и без това не особено търпеливия Водолей. Лъвът пък от своя страна се дразни на непостоянството и свободолюбивостта на въздушния знак. В крайна сметка споровете се превръщат в ежедневие, а краят на връзката помежду им все по-настоятелно тропа на вратата.

Дева и Скорпион
Въпреки че отначало между двата знака се заражда изпепеляваща и почти неконтролируема страст, в често случаи скоро след това идват непреодолимите различия. Подредената и често педантична Дева изисква да бъде поддържан определен ред във връзката, докато обсебващият Скорпион без да иска успява да всява постоянно напрежение. В допълнение водната зодия не понася спокойствието, към което пък Девата винаги се стреми. В резултат нещата обичайно приключват малко след като действително са започнали.
23.07.2017, 13:53 часа
4596 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha