Нагла шофьорка е новият рекордьор по некадърно паркиране във Враца /снимка/

Нагла шофьорка е новият рекордьор по некадърно паркиране във Враца /снимка/ Нагла шофьорка стана новият рекордьор по некадърно паркиране във Враца. Това показват снимки, изпратени от възмутен врачанин за рубриката „Ти, репортерът“ на BulNews.bg.
Кадрите са заснети малко след 22 часа в петък вечерта. Жената е спряла на пешеходна пътека на кръстовището на „Космос“ в посока стадиона в града.
Очевидецът разказва, че в 22.11 часа нахалната врачанка спряла леката кола „Даево“ на мястото и след направена забележка, че не може да паркира така безобразно заявила, че е само за минутка. Водачката без никакъв срам се врътнала и тръгнала да си пазарува от намиращия се наблизос супермаркет.
На снимката ясно се вижда, че жената е спряла на пешеходната пътека на едно от най-големите и натоварени кръстовища в града. Тя буквално е затапила безопасното преминаване на пешеходците, а част от колата дори е излязла на кръстовището.
„Наглостта на някои шофьори минава всички граници. Трябва да спазват правилата, защото така не само пречат на другите участници в движението, но и застрашават здравето и живота им. Кога най-после отговорните органи ще си свършат работата и ще започнат да наказват виновните“, пита възмутеният врачанин. 
24.07.2017, 09:50 часа
4538 3
Коментари

ценко чоков

25.07.2017, 18:40 часа
научи се да караш ма курво врачанска уруспия рунтава путка разпорена!ще те ебем у пичката и гъзът хаха!духай на пачо носа у девене!ще те взривим с тротил отзад ма парцал!рак ще те попари по циците и путката!

путио маринкин

24.07.2017, 21:30 часа
ама долна курва разпорена майка ти ше еба у пичката объсана!рак ще те спари по путката и матката хаха!духай на е 79 парцал врачански!кой ти даде книжка да му откинем топките?

xxl

24.07.2017, 14:34 часа
Дреме ви! Всеки ден там някой е спрял така. Ужасно място / кръстовище. Възлово място за дрифтъри, наглеци, неграмотници които да покажат възможности. Не се сепваят от нищо. Не да са камери, а и не, че патрули не минават, но..............
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha