Трагедия в Кошава! Самоуби се Павлин, който погреба баща си в двора

Трагедия в Кошава! Самоуби се Павлин, който погреба баща си в двора 42-годишният Павлин от видинското село Кошава, който погреба баща си в двора, се е самоубил, научи информационна агенция BulNews.bg. Мъжът е намерен вчера рано сутринта с огнестрелна рана в главата. Лежал в стаята си с газов пистолет в ръката.
Явно не е могъл да понесе мисълта за сторенето, не е виждал и как ще преживява без пенсията на баща си и затова е решил да сложи край на живота си, коментираха съселяните му.
За трагичната история в Кошава се разбра преди две седмици, след като 77-годишният Самуил Флоров бе обявен за издирване. Ден по-късно синът му призна пред полицията, че баща му е починал и той го е погребал в двора. Направил го, защото нямал пари за погребение, а и за да взима пенсията му.
Аутопсията на възрастния мъж не установи следи за насилие и след 24-часово задържане синът бе освободен от ареста.
Павлин не е семеен, безработен е и с баща си живеели от пенсията. Повече от година старецът бил болен на легло и затова отстъствието му не направило впечатление повече от два месеца.
Миналия понеделник останките на Самуил били погребани в местното гробище. Днес до него ще положат и тялото на сина му. Кметството е осигурило необходимото.
24.07.2017, 10:53 часа
5180 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha