Нов инцидент! Кола изхвърча от пътя и се преобърна по таван в Монтанско

Нов инцидент! Кола изхвърча от пътя и се преобърна по таван в Монтанско Двама мъже и една жена пострадаха при тежка катастрофа на пътя между монтанските села Д-р Йосифово и Студено буче, съобщиха от областната дирекция на МВР.
Пътният инцидент е станал вчера около 21 часа. 19-годишният К.К. от село Замфирово шофирал лекия си автомобил "Пежо 406" с монтанска регистрация, когато заради несъобразена скорост загубил контрол над автомобила и се преобрънал по таван в крайпътната канавка.
При удара са пострадали пътуващите в колата  - 21-годишен мъж от село Долни Лом, 45-годишен мъж от село Замфирово и 53-годишна жена от Монтана.
На мястото дошли екип на полицията и спешни медици, които откарали  пострадалите в болницата в Монтана. Те са настанени за лечение в здравното заведение без опасност за живота, като 45-годишният мъж и жената са с комоцио. На водача е съставен акт. Изпробван е за употреба на алкохол и наркотични вещества, като пробите са отрицателни. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство в РУ Монтана.
24.07.2017, 11:17 часа
8084 1
Коментари

1:2

24.07.2017, 14:29 часа
Кой и каквото си надробил!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha