Среднощен екшън! Полицията преследва хлапак с крадена кола в Козлодуй

Среднощен екшън! Полицията преследва хлапак с крадена кола в Козлодуй Гореща полицейска гонка е имало посред нощ в Козлодуй. Ченгета са преследвали непълнолетен с краден автомобил, съобщиха от областната дирекция на МВР.
Тази нощ около 3 часа в атомния град автопатрул на местната полиция спира за проверка лек автомобил „Фолксваген-Пасат“. Водачът  обаче не се подчинява на подадения сигнал и продължава движението си.
В този момент ченгетата пускат сирените и тръгват след колата. Те успяват да спрат го спрат, но водача отново отказва да се подчини на полицейските служители и опитва да избяга с автомобила, като тръгва назад. Униформените обаче използват физическа сила и помощни средства и задържат беглеца.
След извършената проверка станало ясно, че водачът е непълнолетен и  неправоспособен местен жител и е криминално проявен. Полицаите разкрили, че към 2.30 часа същата нощ хлапакът е откраднал автомобилът от неохраняем паркинг в Козлодуй. Младежът е задържан за срок до 24 часа в РУ-Козлодуй.
По случая е започнато досъдебно производство.
25.07.2017, 09:17 часа
5027 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha