От последните минути: Тежка катастрофа между Монтана и Враца, има загинал човек /снимки/

От последните минути: Тежка катастрофа между Монтана и Враца, има загинал човек /снимки/ Тежка катастрофа е станала на международния път Е-79 между Монтана и Враца, видя първо репортер на информационна агенция BulNews.bg. Лекотоварен камион е ударил с голяма скорост два леки автомобила, след което се е обърнал на пътя. От силния сблъсък колите са изхвърчали от шосето. Едната от тях е "Пежо" със софийска регистрация, но другата е смазана и не личи номера й. На този етап е ясно, че камионът се е движел към Враца, а леките автомобили в обратна посока.
Тежкият инцидент е станал на кръстовището за Вършец, близо до село Сумер.  Лек автомобил "Пежо" е излязал от разклона за Вършец и се е опитал да се включи в движението по главния път, където бил пометен от камиона. Две пожарни и три линейки са пристигнали на мястото на инцидента. На място е загинал шофьорът на "Пежо"-то, а в болница е закарана неговата спътничка в тежко състояние. 
Патрули на пътна полиция са отцепили лентата, в която са обърнатият камион и двете смазани коли. Минаването през участъка е силно затруднено, тъй като се извършва само в едната лента, като ченгетата периодично пропускат колоната от камиони и леки автомобили.
25.07.2017, 09:59 часа
20057 4
Коментари

RS

25.07.2017, 18:20 часа
Каква скорост бе! Старчока е излязъл на път с педимство сякаш от пряката до къщата на село! Гледам едни от най грубите нарушители са тези на над 60 години , но пък се бият в гърдите какъв стаж само имат зад волана 30 - 40 години.

ЗЗДП

25.07.2017, 15:26 часа
Ако всеки спазва ограниченията за скорост - никой няма да загива,може да има смачкани ламарини,но човек ще живее!

Sashkin60

25.07.2017, 15:03 часа
Младоците май се попривършиха преди старчоците!!!!

RS

25.07.2017, 12:47 часа
Писал съм и ще повтарям - спрете старчоците! След определена възласт на проверочен или смяна на книжката през 2 години!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha